כאב

שיבולים

New member
כאב

אנשים יקרים לאבד ילד אין דבר בעל עוצמה כואבת יותר מזה, אני אבדתי את אבי שהייתי בן 10,זה היה מאוד קשה בצורה שהשפיעה על כל חיי ושינתה את קוו המחשבה שלי לגבי החיים בכלל. לפני כשנתיים איבדתי את בני חייל בן 20 הוא נהרג בקרב בפעולה מבצעית ומאז אני שקוע בבור שחור עמוק ואין כל אפשרות לצאת מזה חבל על הזמן לנסות הכאב כל כך גדול ועצום גם פיזית וגם נפשית.

nypx

New member
אם תסתכל למעלה ........

מתוך העומק של הבור השחור...... תראה שיש אור...... וכל החיים אנחנו מנסים בכל מה שאנו עושים שלך אני

כאב כפול

לשיבולים היקר, סיפורך מאוד דומה לשלי ונוגע כמוהו ללב. איבדתי את אבי בפעולת איבה כאשר הייתי בן 7 וזה חסם אותי מבחינה רגשית למשך שנים רבות וארוכות והשפיע על מהלך חיי גם בהבטים נוספים. ולפני כשש שנים איבדנו את בננו הבכור, רונן, בתאונה בחו"ל. ובאמת לא ניתן להשוות בין שני האובדנים מבחינת העוצמות הרגשיות והנפשיות. לעתים, באמת, קיימת תחושה של תהום שחורה וצניחה חופשית לתוכה, אך ברוב הזמן יש גם משמעות לחיים, להמשכיות ולעתיד. אתה לא לבד. יש לך אחים לצרה. במידה ואתה מעוניין לדעת איך חיים עם אסון כה כבד וקשה אנחנו מוכנים לשתף אותך בקשר למה שעבר ועובר עלינו. אם אתה מחפש אנשים כמוך שתרצה לדבר אתם, שינסו להבין אותך, שיהיו מוכנים להקשיב לך מבלי שתחוש שאתה מכביד, מכאיב ומקשה אתה מוזמן ליצור אתנו קשר לטל: 7493324 - 09. בידידות, בתיה ואהוד

למעלה