כאב של ילד

nightroll

New member
כאב של ילד

אמא שלי החליטה, כשהבת שלי, הנכדה הראשונה - וגם היחידה משך זמן רב - היתה קטנטנה, להתחיל מסורת חדשה: ליום ההולדת של אמא שלי בפסח כל שנה, היא תיקח את הנכדים לספארי. הסיבה: כשפניה המשולהבות של בתי נדבקות לשמשת הרכב והיא שואלת עוד ועוד שאלות על החיות, ההורים שלי מתענגים על כך שאת האושר הזה הם גרמו לה. הנה כי כן, כשהילדה היתה בת שנה וחצי (כן, כבר אז), שנתיים וחצי, ושלוש וחצי, היא נלקחה אחר כבוד לספארי לחגוג יומולדת לסבתא. השנה היה מזג אויר גשום ובוגדני בפסח. כל יום מימי פסח ההורים שלי הבטיחו לה "מחר" ובסוף - "בחופש הגדול". החופש בא והלך, ההורים שלי הבטיחו לה שוב ושוב ספארי - והחופש נגמר. עוד במוצאי יום כיפור הודיעו סבא וסבתא לנכדתם שבסוכות הולכים לספארי. ביום הראשון של סוכות, מוקדם בבוקר!! במוצאי חג ראשון הרימו לנו טלפון שאולי רק בצהרים. בצהרים אמרו אחה"צ. אח"כ אמרו מחר. היום אני ואבא שלי נסענו לעבודה, ולא היינו בספארי. הוחלט ללכת מחר בבוקר. על הבוקר. אולי בצהרים. מקסימום אחה"צ... פתאום אבא שלי שם לב שהמזגן באוטו שלו לא עובד (זה ככה כבר חצי שנה...) ובעצם לא יהיה נעים לסוע באוטו שלו... (הסיבה לקחת את האוטו שלו היא כי יש לו מסחרית שתוכל להכיל את הורי, אחותי ואני, שני ילדי והאחיין שלי...) בקיצור, הבת שלי יושבת בבית, ואומרת לי בשקט בשקט "אמא, סבתא וסבא לא רוצים בכלל לקחת אותי לספארי, נכון? הם סתם אומרים כל הזמן..." מה אני אומרת לה? היא הרי כל כך פגועה, וכל כך צודקת... מחר, אם הגב המחורבן שלי יאפשר לי, אני אשב עם הילדה בסוכה, אצייר ואקשט איתה (עד היום לא הצלחתי. מצב הגב בכי רע), ואז אקח אותה לספארי. ואם הגב יקשה אני אקח אותה לאיזה סרט או פינוק אחר. מגיע גם לה חג שמח.

nightroll

New member
מה קרה...

שכולם הופכים אותי לגבר כאן??? לך לכרטיס שלי, תעיף מבט בפרטים, ואז תחזור ותדבר אלי בלשון נקבה!!! (סבא וסבתא לא אנשים רעים. למרבה ההפתעה שלי, כמו גם שלהם, הם הזדקנו)

nightroll

New member
אז...

יש המלצות לסרטי ילדים (היא בת 5) שגם אני אוכל להנות מהם?

giulietta

New member
סרטים

סטיוארט ליטל 2 (הילדים מתים על הראשון, כולל הילדה שהיתה בת 5 כשראתה אותו לראשונה). "לילו וסטיץ´" - הרגע הילדים שלי יצאו מהקולנוע ועל פי שיחת הטלפון איתם, מאד נהנו, מתאים גם לגיל 5. לא ראיתי את "סוס פרא", אבל שמעתי שגם הוא מתאים. תהני

אומרים את האמת...

ומשתדלים לעגל פינות עד כמה שניתן, כך לפחות אני נוהגת במקרים שכאלה.

למעלה