כאב ראש מוזר

michalka

New member
כאב ראש מוזר

יש לי כבר שלושה ימים כאב ראש מוזר. מעין דקירות קלות ברכה השמאלית שמופיעות כל כמה דקות. התחושה היא של דקירות פנימיות ולא של כאב ראש רגיל. ממה זה יכול לנבוע? יכול להיות שיש לזה קרש לשרירי צוואר תפוסים מאוד? תודה מראש,

כאב ראש מוזר

שלום רב, הרכב שלי תקוע, ברגע שאני מנסה לנסוע הוא מתחיל "לגמגם", האם יתכן כי: 1. אין דלק. 2. אין שמן. 3. אין ביטוח. 4. אולי הפלגים לא נקיים. 5. אולי בעיה.... ועכשיו לשאלתך... בת כמה את? האם את סובלת ממגרנות באופן כרוני? האם נוטלת תרופות באופן קבוע? האם סובלת ממחלות כרוניות? מה קרה לפני 4 ימים? אולי הדברים נראים לך לא רציניים אך אני מאד רציני, העיסוק ברפואה אלטרנטיבית / משלימה אינו עיסוק חובבני (לפחות לא לחלק נכבד מבאי הפורום), העיסוק בטיפול באנשים מצריך מעט יותר מכמה שורות, לכן בכדי לעזור לך בצורה המקצועית ביותר יש לפנות למטפל בצורה רצינית ולקבל טיפול תוך כדי אבחון ומעקב. כאבי ראש אכן יכולים להיגרם מבעיות של שרירי צוואר תפוסים בדיוק כמו שהכאב יכול להופיע לאחר תאונה, חבלה, מתח, תזונה לקויה, מצבים רגשים וחלילה אולי גידול או דלקת קרום המוח. מקווה כי התמונה ברורה יותר בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

michalka

New member
סליחה...

ממש לא התכוונתי לזלזל ברפואה המשלימה, להיפך, פשוט אף פעם לא שאלתי שאלה בפורום זה, ולכן לא ידעתי אילו פרטים למסור. אז ככה: אני בת 23, אני סובלת ממגרנות, אבל לא לעיתים קרובות, אני לא נוטלת תרופות באופן קבוע ולא סובלת ממחלות כרוניות ולפני ארבעה ימים נתפס לי הצוואר ועשיתי כל מיני תנועות מוזרות עם הראש כדי למתוח אותו. עכשיו אפשר לעזור לי?

מיגרנות המשך..

שלום רב לך, לא התכוונתי לומר כי את חלילה מזלזלת, תשובתי ניכתבה לך ולכל אחד אחר אשר יכנס וירצה לקבל פרטים עם בעיה דומה. המטרה היא לעזור אך בכדי לעזור יש צורך לקבל אינפורמציה רבה וחשובה וחלילה לא לפספס מחלה או מצב אשר יכול לגרום לנזק בלתי הפיך למטופל. ניתן בהחלט לעזור ואולי אף לרפא את המיגרנות אך יש צורך להכיר אותך באופן אישי, ללמוד ולהבין מהי אותה מיגרנה שיש לך וכמובן ללמוד ולהכיר את מצבך האמוציונלי הרי אנו עוסקים בגוף ונפש ולא רק בגוף. לכן עלמתי הצעירה, ניתן לעזור, ניתן אפילו לנסות ולרפא את המיגרנות אך הצעתי היא לפנות למטפל/ת באופן אישי ולהתחיל בטיפול. אם חשת אי-נוחות כלשהי מתשובתי הקודמת אנא קבלי את התנצלותי האמיתית. אשמח לעזור לך באם יהיו לך שאלות נוספות. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

אסתי123

New member
כאב ראש מטזר

יתכן שיש לך כיווץ השריר הטמפורלי. הוא המעבר את העצבים לראש. כיצד המינשך שלך? האם את סוגרת אותו חזק, אולי חזק מאוד? מלבד זאת, אני מציעה לך לבדוק איך את מסתדרת עם אמא שלך? האם את בוטחת במערכת היחסים שלך איתה?

למעלה