כאב עז בירך ימין

• פותח הנושא Saty
  • פורסם בתאריך

Saty

New member
כאב עז בירך ימין

שלום רב! אני סובלת מזה זמן מכאב בא והולך בירך ימין (בחיבור בין הרגל לאגן) שמתחיל רק אחרי הליכה קצרה או עמידה ממושכת. יש לציין שבנסיעה על אופניים הכאב מתבטל. מאתמול בערב, הכאב נהייה ממש ממש חד וכואב לי עד עכשיו, אלגוליזין מחליש את הכאב לזמן מה, אבל הוא חוזר אחרי שההשפעה של הכדור פגה. הייתי אצל אורטופד בקופת חולים, הוא שלח אותי לצילום (הצילום מצורף), ואמר שאין לי כלום, ושהוא לא היה דואג בכלל ושזה יעבור. נתן לי נרות וולטרן. זה נשמע לי קצת מוזר כי זה כאב שהיה כבר כמה חודשים בצורה קלה מאוד, ופתאום זה תקף אותי, אני לא חושבת שזה כלום, ומצד שני אני לא רופאה. אני פונה אליכם בפורום בגלל שאני לא רוצה לחזור לאותו רופא, אבל קופת החולים שלי מחייבת אותי להיות מצוותת אליו ל- 3 חודשים, ואין לי ממש אפשרות לקבל חוות דעת מרופא פרטי. אני אשמח אם תענו לי.... תודה! ביאנה

כאבים

שלום ביאנה, חסרים הרבה מאד פרטים בפנייתך ובכל מקרה לא ניתן לשער מהו מקור הכאב ללא בדיקה והדמייה מתאימה. עלייך לפנות לבדיקת רופא לצורך המשך בירור. לגבי השידוך לרופא ל 3 חודשים, זו מדיניות קופות החולים, אפשר להתווכח איתה, אפשר לנסות שוב את אותו הרופא ואם עדיין לא מרוצים ניתן בכל זאת לנסות להגיע לרופא אחר באופן פרטי. בברכה,

Saty

New member
לגבי בדיקה

שלום דר' גולדשטיין! תודה רבה על תשובתך, על איזה בדיקה אתה ממליץ? רנטגן לא העלה דבר. הרופא בדק תחושתית את המקום (לחץ על כל האיזור) ולא הרגשתי כאב מיוחד בלחיצה, ולכן הוא שלל אפשרות של דלקת, הוא ציין משהו לגבי נוזל שנמצא בחיבור בין הרגל לאגן אבל לא הרחיב על זה. בשכיבה, ישיבה ורכיבה על אופניים אין כאב, הכאב מופיע אך ורק כשאני מעבירה משקל גוף כלשהו על הרגל, עמידה, הליכה וכו. האם חסרים פרטים נוספים? אני אשמח להשלים... בכדי ללכת בסופו של דבר לרופא פרטי, הייתי רוצה להיות בטוחה שמיציתי את כל האופציות האחרות.. אתה יכול להמליץ לי על בדיקה? אני אחזור לרופא ואדרוש אותה תודה רבה! ביאנה

למעלה