כאב מכל הכיוונים

hedva72

New member
כאב מכל הכיוונים

אני בת 33 עם תאומים בני 7.5. התגרשתי לפני 3 חודשים. הייתי נשואה 14 שנה. הוא היה החבר הראשון והאחרון לבינתיים. לפני 3 שנים גיליתי שאני נמשכת גם לנשים. זה היה שוק רציני. היה לי קטע עם מישהי שנמשך כחודש. וזה בדיעבד פרק לי את הבית. אבל רק לכאורה היות שאני מאמינה שאם היה בינינו קשר טוב המסגרת לא היתה נפרצת. הכיתי את עצמי מבפנים 3 שנים אלו. התייסרתי שוב ושוב. על מי שאני על מה שקרה. בן זוגי לשעבר הוא הומופוב. ורדף אותי ועינה אותי קשות מאז שנודע לו. עד עכשיו הוא ממשיך על אף שהוא כבר נשוי (התגרשתי לפני 3 חודשים בלבד.) מצבי הכלכלי די קשה למרות שאני אקדמאית ויש לי מספר תארים. יש לי לחצים אדירים בלב. מרגישה פצועה כולי מותשת ומפוחדת. השבוע חלפה במוחי המחשבה (וזו לא פעם ראשונה) שאין לי רצון לחיות יותר. איני יכולה לשאת עוד את הלחצים מכל הכיוונים. אם יש מישהו בעולם הזה שיכול לומר משהו אשמח לשמוע וגם אם לא אז לא. אין בי עוד רצון לחייך ולא לחיות.....טופלתי בשיחות אצל פסיכולוג וכן טיפולים אלטרנטיביים לתמיכה. אך אין בי עוד כוח אין....

אני יגיד לך את האמת, בתחילת

ההודעה עוד אמרתי כל הכבוד שבדקת והיית עם בחורה בכדי לדעת שאכן את נמשכת למין הזהה לך, בסאמצע ההודעה עוד קראתי וקיללתי את בעלך על כך שהוא נשוי ועוד מתערב לך בחיי הזוגיות וברצונותייך אך לקראת סוף ההודעה כבר התחלתי לקלל אותך, ותסלחי לי אך לא לרצות לחיות בגלל מצב כזה??? היי, תתעוררי יש לך 2 ילדים אז התגרשת, ומצבך הכספי והנפשי קשה. נכון אף אחד לא אומר שיהיה קל ובמיוחד לא בהתחלה שהיית רגילה ל-2 משכורות ועכשיו הכל מצטמצם אבל יש לך 2 ילדים שאת אוהבת ואוהבים אותך בזה אני בטוחה- וזה הכל בחיים. אל תלחצי ואל תלחיצי את ילדייך כי גם עליהםם הולכת לעבור תקופה קשה ואני מאינה כי גם הישגיהם בלימודים ירדו וזה טבעי אך אם את כראש הבית והמשפחה תפגיני כוח, יציבות ותהיי עם ראש מורם מבטיחה לך שהם יקבלו את המסר החיובי הזה ויחזרו למסלול חיים רגיל ושיגרתי כמו שהיה להם עד היום. המוות לא שווה את זה, תחשבי על ילדייך, אם תשימי קץ לחייך מה איתם אז את תהיי בעולם אחר והם יהיו המסכנים מה הם אשמים שלך רע????? נסי להיכנס לנעליהם במקומם לרגע- היית רוצה לגדול לאבא שנשוי בשנית ולאמא ששמה קץ לחייה כי התגרשה? אני בטוחה שלא, אז למה שהם ירצו לאבד אותך. היום הילדים כבר יודעים מהי משיכה מינית ולומדים לקבל ולחיות עם זה כולי אמונה ותקווה שילדייך יקבלו את עדפותייך המיניות ושמסלול חייך יחזור במהרה להיות מה שהיה. אני ושאר חבריי לפורום כאן בשבילך אם זה לעצות, לעידוד או לשיחות נפש. שלך מלכת הבלאגן!

למעלה