כאב וחוסר הבנה...........

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך
זה לא מסתיים זו התחלה חדשה ואחרת

אין פה עיניין של סיום. אף אחד לא הולך לדרכו ונעלם. הקשר הזה גם אם נגמר תחת קורת גג אחת מתקיים לכל החיים. והכי עצוב שלא מפנימים את זה .. ילדים ארועים נכדים זה שלהם ביחד..וכל אחד לחוד..

ג י ל י ו

New member
סנאפ בעיני אתה רומנטי ונשען על כך

לא רק נאיבי, אתה רואה פרידה על כל הנגזרות שלה כמו החיבור מתוך האהבה אך לצערנו לא כך הם פני הדברים, מלבד יצר נקנמנות שציינו כאן חבריי, ישנו הרצון ליצב בסיס מספק שמושתת על חומריות (כי כך פועל העולם) בכדי לשרוד במסגרת של לבד ובעיקר לספק את רצונם של הילדים שיחוו כמה שפחות חסכים מה"מכה" הקשה שנקראה בדרכם... מתחשב מצידך שהגבת באורח רוח עד כה, ואכן אם עדיין ממשיכות ההטרדות בלי כל הגיון העומד מאחוריהן והמכוון לטובת ילדיך בלבד, הרי שזה המקום לשלוף ציפורניים, כמובן בדמגוגיה ולא באימפולסיביות... אשרייך שאתה כזה, נדיר! בהצלחה.

snup

New member
תוכלי להסביר...

... ולהרחיב קצת בנוגע לדמגוגיה, כי לא כל כך הבנתי איך זה משתלב בהתקפת הנגד שאני הולך לעשות. רק בשביל הרקורד - מאז שרשמתי את ההודעה אני מרגיש שהמועקה עלי רק התחזקה, החברים והחברות מסביב מנסים לעודד ומסבירים לי ששוב חזרתי לאותו מצב, אני לא יכול להסביר להם את תחושת הריקנות שעוטפת אותי מבפנים ואת הכאב הפיזי שהשתלט על הגוף, זהו כאב מוחשי. הכי גרוע - לקחתי היום יום חופש מעבודה, אבל גם זה לא עזר. סליחה ששפכתי קצת.

ג י ל י ו

New member
ראשית תנסה פחות להתנצל

על גילויי הלב שלך, לשם כך קיים הפורום, ובכלל, גילויי לב אינם מעידים על חולשה!. שנית מניסיוני כאישה ובכלל, כשיוצאים למתקפה כדבריך, מקבלים את ההיפך, בדמגוגיה הכוונה בתיחכום, תהיה אסרטיבי, תגיד הכל בצורה חותכת שלא מתשמעת לשתי פנים אבל בדרך נעימה ולא אגרסיבית, לא קולנית ולא בכעס מקווה שעזרתי... בהצלחה.

למעלה