"כאב הבדידות"..

000ק0ית 23

New member
"כאב הבדידות"..

יושבת כאן....יושבת כן והדמעות זולגות...כבר בת 25... איפה האהבה איפה? רק הבדידות הזו...רק היא שוכנת פה... יושבת פה ומביטה לאחור..חושבת כמה אנשים פגשתי באמצע הדרך...כמה שמהם למדתי... יושבת פה ורוצה לצעוק ..לבכות...רוצה לצעות שלך רן אני מתגעגעת בטירוף .. מאזניים שלי..7.10 שלי.הבחור שלי מגיל 20, מי היה מאמין שזה ייגמר ככה יושבת כאן ורוצה לצעוק ...יניב....יניב יניבי שלי..מזל מאזניים שלי- 15.10 שלי ...שאתה תמיד רצית להוציא אותי מהרע...מי היה מאמין שככה דרכינו יפרדו... יניב ורן אני בת 25 ...קולטים? רן אתה שם אני לא יודעת אייכה, יניבי הפעם האחרונה שראיתיך זה היה לפני 4 שנים, אתם הייתם המרכזיים ביותר שלי...שאני יכולה לשבת ולבכות עליכם, לא פגעתם בי בחיים... תמיד רציתם בטובתי, תמיד מנעתם... רן אתה הלכת, ויניב אתה טסת ועזבת את הארץ...אתה שם....ואני פה... יניב ורן אני כבר לא אני יותר, זו לא אותה האחת שהכרתם...הטיפה המרה בי....ולא מאיימת לעזוב... יניב לפני כמה ימים גיליתי שחזרת אבל אני לא מצליחה לאתר אותך...מתגעגעת אליך...רוצה שתראה איזה יפה נהייתי ... מי היה מאמין שככה יעברו להם 5 השנים, רק אותך אני זוכרת כתמול שלשום, יניב אותך לא אפסיק לחלום... הדמעות זולגות כבר 5 שנים ...לילה לילה...הבכי הבכי הזה....אתם היחדים שבאמת אהבתם אותי...ודאגתם לי... תראו היום ...היום אני לא אותה האחת....היום העצב חודר וחודר ומותיר חלל אחד גדול.... חלל של עצבות.... מוקדש לרן וליניב המאזניים שלי"!!!! ממני החצי השני שלכם!!!! רונית!!!

משתתף בצערך ../images/Emo10.gif

אויש רונית אחרי מכתב כזה מרגש אני מתחיל לחשוד שאולי יש בך טיפה רגשות שאולי את לא כזאת ביצ' כמו שחשבת הצעה שלי תפסיקי עם השטויות שלך תתתחילי לדבר לאנשים בגובה העיניים ותפתחי את עצמך לאותם ריגושים שהיו לך לפני 5 שנים עוד לא מאוחר מידי מאחל לך שסוף סוף תשתני ושתמצאי את המישהו שיאהב ואת תאהבי אותו ושלא יפגע בך ואת לא בו והמון הצלחה

000ק0ית 23

New member
אני תמיד טובת לב

פשוט אנשים הסיקו מסקנות לפי מה שראו בבלוג ולא שופטים בנאדם לפני שהכרתם אותו באמת... תודה לך..

להכיר באמת?

אני לא חושב אבל שצריך להכיר בנאדם באמת בנאדם צריך להיות מי שהוא בכל מקום אותו דבר גם בבלוג גם בפורום וגם בחיים האמתיים אותו דבר אני זבל אני יודע א ה גם בחיים האמתיים יש לי את אותה התנהגות הרבא אנשים לא אוהבים אותה אבל לא אכפת לי מאנשים יש רק מישהי אחת ויחידה שאכפת לי ממנה וחוץ ממנה כלום לא מעניין אותי אני הייתי מציע לך רונית להיות מי שאת כי אם את אומרת שלא מכירים אותך באמת זה אומר שאת מתנהגת שונה מאשר בחיים האמתיים וחבל אני מציע לך להיות מישאת בדיוק ואם את מנייקאית אז תשארי ככה ואת את טובת לב א תשארי כך וכו' וכו' זה לא בשביל האנשים כי את לא צריכה לספור אפחד ממטר זה בשבילך בשביל שתדעי מי את בדיוק ותתחילי לפתוח תא עצמך לאנשים אני שוב אומר להיפתח לאנשים לא אומר לדבר איתם אלא לתת לעצמך הזדמנות לאהוב ולהיות נאהבת שוב כי למרות כל הדברים הרעים שיש באהבה את חייבת שיש דברים מקסימים באהבה ההרגשה הזאת של לחבק את מי שאתה אוהב ולהרגיש את החום שלו ולהסתכל לו בעיניים ולדעת שאתה אוהב אותו נקודה להתגעגע לבלות לצוחק וכו' וכ' תפתחי את הלב שלך ואני מאמין שיבוא כבר אותו אחד שידע איך לכבוש אותו

lovelies

New member
אני חושבת....

שלא צריך להיות אנשים רעים או להוציא הבלי הבלים, במיוחד לפני שהכירו אותו...ובמיוחד לא לכתוב על מנת להכנס או לשהשתייך לחברה הוירטואלית על מנת ל"מחוץ" אחד שכולם התרפסו עליו... אני לא מכירה אותך ולא אף אחד, ולא אכפת לי מאף אחד ...לא נכנסת וגם לא רוצה להכנס לחיים של אף אחד ובכנות כשאני מנסה לייעץ לחלק מהאנשים אז חלקם חושבים שאני נגדם...אז זהו שלא.. אני יושבת פה וכותבת כי משעמם לי ואין לי תעסוקה אחרת חוץ מהיותי מנהלת בחברת אינטרנט ולאחר שעות העבודה אני פה מתוך רצון להיות משועשעת...ושיעמום... הרבה אנשים באתר זה מתיפ שאני אפסיק לשדר מתוך קינאה, ולא אני לא אספק להם את ההנאה...וחוץ מזה כיף לי בסופי שבוע או אחרי העבודה כשאני לא מצליחה להרדם... אני חושבת שאתם צריכים להיות בעלי שליטה עצמית, ולהיות נחמדים טיבעי...ובמיוחד לא לאהוב תככים ורכילויות... והדבר ההכי חשוב ...קופידון ....כשאתם האנשים עושים טעות תודו בה....כמוני... אני כשלפעמים אמרתי או עשיתי משהו לא במקום שילמתי..... אז לסיום אנשים כי יש לי יום עבודה ...תהיו אנשים טובים ותראו איך הסביבה גומלת לכם... אני עשיתי את חלקי בשלב זה ., תקראו למה שאני כותבת "הצקה לגולשים", אך אתם רואים שלא...אתם רואים שיש מולכם דמות אמיתית וכנה שאוהבת את הבמה שלה.... לסיום אני באמת אוהבת את כולכם פה.....שיהיה לכולם רק טוב!!!!! ממני רונית,סקסית23

soofgania

New member
על לא דבר מאמי

ובאמת שיהיה לך רק טוב ותצליחי בכל התחומים

freeman28

New member
אל תבכי ילדה

היי רונית קראתי את מיני מכתב שכתבת "כאב הבדידות" כואב להיות לבד זה נכון אין ספק, אין עם מי לשכב במיטה מתחת לשמיכה ( יש הרבה ) אבל לא אחד שהיה מחמם גם את ליבך, אבל תמיד צריך להתחזק ולהמשיך הלאה אסור להרים ידים, לבד פירושו כוח, כוח שאם תשתמשי בו נכון את תצליחי בחיים שלך, לא ראיתי אותך מעולם, ואין אני יודע למה התכוונת ששופטים אותך לפי מה שאמרת או עשית במצלמה, אני יכול לומר לך שיותר מ99% מהתגובות אליך הן מתוך צרות עין ומתוך קנאות, וסתם דוגמא עם הראת את עצמך בחדר מבוגרים מכול מיני פוזות למצלמה הרבה בחורות הן קנאיות אולי בגלל שאת הגוף שלהן המצלמה לא הייתה תופסת או בגלל שאין להם את האומץ לעשות את מה שאת עושה. ולצערנו התפיסה היום המקובלת היא עם גבר מזיין כמה בחורות הוא "גבר גבר" ועם בחורה עושה את זה עם כמה גברים היא "זונה" התפיסה מעוותת מלכתחילה לכן יהיה לך קשה להסביר את מעשיך לכן אני ממליץ לך אל תנסי תמשיכי להיות מה שאת ואל תשני את עצמך מי שטוב לו ומכיר אותך יהיה איתך מי ששופט אותך לפי דברים אחרים שיהיה לו לבריאות אבל את תמשיכי בדרכך!!!! מאחל לך המון בריאות ובהצלחה!!!! והנה ברכה במיוחד בשבילך! לרונית..... שלוחים לך אלה האיחולים היי כמו הטבע - רחבת אופקים כמו העץ - הכי שורשים כמו ציפור - תמיד חופשיה כמו השיר - צעירה ניצחית היי עמוקה וצלולה כמו המים יהא אושרך בשמיים ראשך תמיד יגע בעננים תדעי רק ימים מאושרים שאי כל מעשיך בגאווה וימלאו חייך באהבה מאחל מכול
שלומי

למעלה