כאב ברגליים...

כאב ברגליים...

יש לי איחור של 6 ימים וכל השישה ימים יש לי תחושה שעוד מעט אני מקבלת, הסימנים שלי זה מין כאב או זרמים ברגליים קשה לי לתאר, וגם האמת אני קצת מפחדת לבדוק עם אני באמת... המחזור שלי בדר"כ סדיר חריגה של יומיים לפה או לשם

coucout

New member
היי ../images/Emo70.gif

למה את מחכה
6 ימי איחור
איך את עוד נושמת... לא מבינה הרבה בסימני היריון (הלואי שכן היתי מבינה!) אבל הבנות מתארות הרבה את התחושה של אוטוטו מחזור. אז אני במקומך היתי רצה לקנות בדיקה. הכי חשוב שיהיה לך בהצלחהההה.......

למה למות?

6 ימים איחור זה כבר די רציני. אם יש הריון אז תראי אותו בבדיקה. ואם אין הריון אז לפחות הלחץ (שאת קוראת לו פחד) יפחת, והמחזור יגיע ותוכלי מהר לחזור להמשך הנסיונות. למרות שאי לא אתפלא אם עכשיו תצטרכי לחכות מעל 9 חודשים לבוא המחזור הקרוב

../images/Emo3.gifאולי מחר אני אבדוק...

לגבי החומצה פולית, אם הפסקתי שבוע, אתם חושבות שאני יכולה להמשיל כרגיל, החגים האלה וכל הנסיעות שיבשו לי את השיגרה

כן, את צריכה להמשיך כרגיל

החומצה הפולית חשובה ביותר לעובר במשך 3 החודשים הראשונים לחייו. אז אם פיספסת, זה אומנם לא רצוי אבל לא נורא. העיקר שתמשיכי!

cookie1

New member
למה לחכות 6 ימים זה המון !

יאללה לבדוק על הוקר. ולגבי חומצה פולית אין שום בעיה להמשיך עכשיו כרגיל

פּוֹנְג

New member
כל הכבוד לך על קור הרוח

אני כבר מזמן הייתי משתגעת ויחד עם הפחד הנוראי להתאכזב, הייתי עושה בדיקה. אני מקווה שמחר על הבוקר תעשי ותבואי אלינו עם שני פסים ונוכל להוסיף את כאבי הרגלים כסימן מקדים להריון. בהצלחה.

למעלה