כאב בעיניים- כאב בלב

כאב בעיניים- כאב בלב

שלום ובוקר טוב. מענין אותי אם לרפואה המשלימה יש פתרון בנושא, או שמא הבעיה היא סבוכה.. אז כך, אני כבר בשלהי שנות ה- 30 וכבר מספר שנים סוחב איתי איזה כאב שלמרות כל הקורסים והטיפולים שעברתי והתמודדתי איתם, עדין קיים. אני מדבר על כאב מפרידה או מעלבון או השד יודע מה. דבר שגם אחרים בטח נתקלו בו. אצלי זה ניבט בעיניים. הן עצובות בדרך כלל. אני זוכר שלפני גיל 30 הייתי קם עם עיניים זוהרות מאד משנתי ועכשיו קם עם עיניים די כבויות, ונראה שעבר עליי לילה של סערה. אני מתרענן וחוזר לעצמי אחרי קצת פעילות. כיום אני בטיפול רפלקסולוגי אצל מטפלת מצוינת. נותן בה אמון רב. האם מישהו נתקל בדבר לעמוקו? מה אוכל לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה ושבוע טוב

freearth10

New member
כן, ונראה שאפילו מצאת את הפתרון

אני מניחה שסיפרת גם למטופלת שלך את מה שמציק לך וגם אם לא - היא בטח רואה זאת על כפות הרגליים שלך. עם כאב הפרידה אנחנו מגיעים לעולם, יש תינוקות שהכאב הזה הוא מאוד טראומטי ויש כאלה שהמעבר הוא זה הוא יותר רך. כשאנחנו חווים עוד ועוד פרידות בחיינו אנו חווים כל פעם את הפחד שהפרידה הזאת לא תשאיר אותנו חסרת אונים כמו זו שחווינו. בעזרת תהליך של דמיון מודרך ניתן לשחרר את החוויה הראשונית הזאת, שהתגובה לה שמרה עלינו שנים רבות, אבל היום אנחנו כבר לא זקוקים לה עוד. דמיון מודרך הוא רק דרך אחת ויש עוד הרבה מאוד דרכים לשחרר את הפחד הזה. אחת מהן היא אכן רפלקסולוגיה ואם אתה מאמין בה - מצאת את המקום שלך. העיניים הם ראי הנפש, הן אף פעם לא משקרות. אולי כדאי לחשוב על שינוי בחייך והכנסת דברים שאתה אוהב לעשות.
מאיה

../images/Emo14.gifכאב לב-

זו בעיה ידועה ונפוצה. זו בעיה שיש לה התיחסות רחבה מאד בהומאופתיה (ובטוח שגם בגישות השונות של הרפואה המשלימה). נתקלתי בבעיה הרבה פעמים ובניואנסים רבים שלה. החל מהבחור שלא מסוגל לעמוד בפרידות והוא נדבק לבת זוגו לפני הפרידה ומתפרק לחלוטין לאחריה וכלה באלה שפשוט עצובים כאילו חלק מהם חסר עם הפרידה (ויש הרבה וריאציות באמצע). אז מכיון שאתה נמצא בטיפול טוב שעוזר לך-אשריך וטוב לך. כל טוב עירית

אתן נאמנות כבר שנים למקום ותודה

רבה על היחס לכל שאלה שאתן נתקלות בה כאן. נכון. כאב הפרידה קיים בכל יצור אנוש ולפעמים נשאר כחותם בלב ואף ניבט בעיניים. המטפלת שלי אמרה, שאני עוד צעיר בשביל ללכת עם הגנות והיא באמת טובה ואני מרגיש משוחרר אחרי טיפול. האם יש גם תמצית הומאופטית, שניתן לקחת בנוסף ואפילו להגיע לשם ייעוץ? האם יש קבוצה של דמיון מודרך בנושא? תודה רבה.

עיניים זוהרות, עיניים די כבויות

בחירות בחיים. התחושה שלי היא שאתה נמצא במצב כואב מבחינה ריגשית יכול להיות שטיפולים שונים שתעשה אך ירוממו את רוחך לפקרי זמן שונים אך ממה שאני קורא, אתה חווה עליות ומורדות מכיוון שאתה (כנראה) לא מטפל בעניין עצמו ישנם מוצרים שונים הומאופטיים ואחרים (לא לקחת סמים) שיכולים לעזור לך חיצונית לעבור תקופות משבר. ההמלצה שלי היא ללכת לאחר מאותן סדנאות להתפתחות אישית אני יכול להמליץ לך על הסדנא שאני עברתי ועזרה לי מאוד. (במסרים) זו בחירתך

0 אור 0

New member
התחלת בתהליך

אומרים שהתרופה הטובה ביותר היא הזמן, ואני מסכימה עם האמירה, אבל חושבת שזמן לבד לא מספיק אם לא מתחילים בתהליך שמאפשר לזמן לעשות את שלו, הטיפול הרפלקסולוגי הוא התחלה נהדרת, יכול להיות שתרגיש לאחר סיום הטיפול שאתה צריך עוד משהו, או לחזור לחיזוקים נוספים, יכול להיות שמה שעובר עליך בעקבות הטיפול יבשיל לבדי, יש כאבים מאד עמוקים שלא עוברים, אבל ניתן ללמוד להשלים וניתן ללמוד לחיות וניתן ללמוד לקום עם עיניים זוהרות ולמצוא הנאה גם לאחר אובדן כואב. אתה בדרך הנכונה

למעלה