כאב במתן שתן

כאב במתן שתן

שלום, אני בת 27 ובמערכת יחסים שנתיים, עומדת להתחתן בקרוב. רציתי לשאול -בכל פעם שאני עושה פיפי, יש לי בסוף כאב חד מאוד כשאני מרגישה שהשלפוחית מתרוקנת, לא שורף אלא דוקר. האם עליי לפנות לרופא נשים או לרופא משפחה? ומה יכולה להיות הבעיה? והאם יש תרופה טבעית, עלים שאפשר לשתות בתה? תודה מראש,

hal767

New member
ממליץ קודם לאבחן אצל רופא מומחה

שתפי את רופא המשפחה בבעיה, והוא יפנה אותך למי שצריך לצורך איבחון. כשיש איבחון, אפשר לשקול את דרך הטיפול. ממליץ לך לחזור אלינו לאחר האיבחון, בוודאי שתקבלי מיגוון המלצות מגישות שונות של ריפוי.

קודם כל מזל טוב

עכשיו בנוגע למתן שתן אז מה שאני חושבת זה שתחכי עוד כמה ימים ותשתדלי לא לאכול חריף. המצב הזה קרה לי ופשוט המתנתי וזה עבר חלף מאליו. אם זה לא חולף אז כדאי לבקר אצל רופא.

0 אור 0

New member
פרחי חצות שלום

אני ממליצה לפנות תחילה לרופא המשפחה, שישלח בדיקות שתן, ובהתאם להן ניתן יהיה לראות מה הבעיה. בינתיים תקפידי מאד לשתות הרבה (למרות הכאב), וכדאי לשתות כ 4 כוסות של מיץ חמוציות ביום. אם את לא אוהבת את הטעם או שיש לך בעיה עם סוכר, את יכולה לקחת כמוסות במקום המיץ. החמוציות אינן מפריעות לבדיקה, ואינן מזיקות אם מסתבר שהבעיה היא אחרת, אך אם מדובר בתחילה של דלקת יתכן שהן ימנעו את התפתחותה. תרגישי טוב

צריבה במתן שתן

או מה שאת מתארת, בהחלט יכול להיות כתוצאה מדלקת בשלפוחית השתן, אך כדאי לפנות לרופא המשפחה לבדיקת שתן פשוטה לאבחון. לאחר האבחון, נוכל יותר לדעת מהו הכוון לטיפול...כי בהחלט קיים טיפול טבעי לבעיה שכזו בינתיים בדקי בינך לבין עצמך האם את שותה מספיק? ומבחינה רגשית- האם נושא החתונה מלחיץ אותך? האם קיים כעס לא פתור בינך לבין בן זוגך, שקשה לך לפרוק ולנקות? (יש קשר בין הגוף והנפש וכאשר אנו צוברים רגשות קשים ולא שוטפים אותם מאיתנו החוצה, הם נוטים להצטבר ולהפוך לדלקת...) בריאות שלמה ושיהיה בשעה טובה... תמי

למעלה