כאב במפרק הלסת

oversensitived

New member
כאב במפרק הלסת

שלום אני סובל מכאבים במרפק הלסת שגורמים לי לכאבי ראש כבר המון זמן, קיבלתי סד לילה אך ההקלה מועטה, עדיין כואב לי רב היום במפרק הלסת הימני ומקרין לראש... כאבים ממש מעצבנים. אני סובל מהבעיה כבר כשנה וחצי אך היא אובחנה רק לאחרונה ואני חושש שנגרם נזק גדול מכיוון שתחשות הכאב לא עוברת כ"כ. האם יש לכם המלצות פרט לקומפרסים חמים?

oversensitived

New member
שאלה

הביאו לי נוגדי דלקות איבופן לכאבים חזקים, האם זה יכול לעזור לריפוי הדלקת שבמפרק? אני כבר ממש מתוסכל. הבנתי שזה כדור חזק שצריך לקחת כל 6 שעות לכן לא לקחתי עדיין.

0 אור 0

New member
אישית אני לא מכניסה את הדבר הזה לגוף

אבל גם להסתפק בקומפרסים זה ממש לא פתרון צריך להגיע למטפל ברפואה משלימה שיתאים לך טיפול - יש הרבה מה לעשות נגד דלקת, גם בצמחי מרפא ו/או שמנים וגם טיפול מגע או דיקור שיקלו על הכאבים ויסייעו לריפוי

Assaf Feldman

New member
כאב במפרק הלסת.

לרפואה הסינית ובמיוחד לדיקור תוצאות טובות בטיפול בבעיה (TMJ), ממליץ מאוד לגשת לטיפול בשיטה. הדיקור עוזר להפחית את הלחץ במפרק, להרגיע, ולשכך את הכאבים בראש ובמפרק. בברכה,

ינוקא1

New member
מתח . ..

הסיבה הראשית לכאבים הללו ולחריקות שיניים בלילה היא מתח נפשי. טיפול ברפואה משלימה יעזור הן למפרק עצמו , והן לסיבה שגרמה לבעיה - טיפול במתח הנפשי.

oversensitived

New member
תודה על העיצות כולם

ובנוגע לטענתך שהסיבה לחריקות היא מתח נפשי אינה נכונה. ידוע שמתח נפשי יכול להגביר תופעות כאלה אצל אנשים עם הנטייה אך בפירוש אינו הגורם לכך...

ינוקא1

New member
למען האמת בדרך כלל זה לא

מתח אלא כעס ותסכול שאצורים בגוף. מצב של "תקיעות". רוב הסיכויים שאפילו אינך מודע לכעס הזה. פעמים רבות איננו מרשים לעצמינו לכעוס , ואז כל הכעס עובר בלילה לזמן השינה שם אנחנו קצת משחררים את המגבלות שלנו. חריקת השיניים הזו איננה הבעיה האמיתית שלך , היא סימפטום. אתה צריך להגיד לגוף שלך תודה על כך שלמרות כל המאמצים (הלא מודעים) שלך להדחיק את הכעסים והתסכולים שלך ולהתנהג כאילו "הכל בסדר" , הגוף שלך לא נותן לך לעשות זאת ומזכיר לך ש"לא הכל בסדר". אם אתה רוצה פתרון אמיתי , אתה צריך להיפתח , לדבר , להוציא החוצה את הכעס הזה שאתה כל הזמן מסתיר אפילו מעצמך. אולי הוא אפילו כעס על עצמך. תפסיק לפחד לכעוס ! אחרי שתגלה אותו , ואחרי שתכעס , תוכל לסלוח ותהיה מוכן ללכת בדרך חדשה. ואז גם החיים יתחילו לזרום הרבה יותר טוב. מה שהגוף שלך מראה לך כרגע בחריקת השיניים הזאת זה את המצב התקוע אצלך בחיים שאתה רוצה להתקדם ולא יכול. שאתה מרגיש שמגבילים וחוסמים אותך. ומכאן כל הכעס. תקשיב לגוף שלך , תלך לטיפול אצל מטפל טוב. תלך לטיפול בחיים שלך ולא לטיפול בחריקות השיניים. כשהחיים שלך יסתדרו , גם חריקות השיניים יסתדרו. בהצלחה.

oversensitived

New member
אני ממש לא מפחד לכעוס

אני אכן בן אדם כועס, כל הנוסחאות האלה של להוציא כעס להדחיק כעס לא ממש עובדות באמת... לא משנה אם אני אוציא אותו או ישמור אותו, אני עדיין אחרוק, נכון לעכשיו הסד עוזר לאיטו, נכון אני מתוסכל וכועס על עצמי פה ושם אבל יש מי מאיתנו שלא?(וכן אני מודע מאוד על מה אני כועס ולמה..) אני חושב שעצם הבעיה העיקרית הוא המסגרת שאני נמצא בה, מסגרת של נסיעות רבות כל יום, ועבודה משעממת, כל זה לא נותן לי לפרוק את המרץ וההיפראקטיביות שהם חלק ממני. בקיצור, אני מקווה שאחרי הסוף שבוע יהיה שיפור ניכר אחרי זמן כה רב של כאבים.

ינוקא1

New member
אם אתה מודע

על מה ולמה - אז הגיע הזמן להתחיל לבצע את השינוי. שינוי בחיים שלך. אינני יודע אם זה עבודה או אולי הורים או עוד כל מיני דברים בסגנון , בכל מקרה אם לא תבצע את השינוי שאתה צריך לבצע , אתה מקבע את עצמך במצב שאיננו בריא עבורך. וככל שהזמן מתקדם אתה נתקע שם יותר ויותר. יש צורך להיות אמיץ ואפילו לעשות דברים שאולי לא חשבת עליהם , או שכרגע נראים לך בלתי אפשריים - לעזוב בית , לעזוב עבודה , להתחיל להגדיר לעצמך מה אתה רוצה לעשות בחיים , ולפעול כדי להגשים את זה. כשאתה מרשה לעצמך להישאר עוד ועוד במצב שאיננו טוב עבורך , אתה שולח לעצמך מסר "אני תקוע , וכך אשאר". תתחיל לעבוד על השינוי ויפה שעה אחת קודם. להתחיל להאמין בזה שמגיע לך שיהיה לך טוב בחיים. אני ממליץ מאוד מאוד להיכנס לתהליך של אימון אצל מאמן אישי טוב ! בהצלחה רבה וחג שמח.

oversensitived

New member
שלום ינוקא - חוזר בי

העניין עם הכעס שתארת מאוד תואם לי... אכן אני בן אדם כועס... ולא מראה\מוציא אתזה ומבליג... אני משתדל להיות אולי טוב מדי לאנשים, אולי אכפת לי יותר מדי. בעצם במחשבה שנייה זה לא בגלל שאני עד כדי כך נשמה טובה , אני פשוט מרגיש די אשם ולא בסדר כשאני כועס על אנשים ומואכזב לעיתים קרובות מדרך הבעתי, אבל למען האמת אני טיפוס שמטבעו אנרגטי היפרי ועצבני כן.. רגיש יתר(ניקניים) ומודע יותר.. בקיצור שמתי לב שישנה הקלה מאוד גדולה כאשר אני למרות עייפות כללית מצליח לגייס כוחות לריצה או אגרוף וזה יחסית למצב מקל מאוד אפילו באותו זמן וביום למחרת, ברגע שאני יוצא לריצה אני מרגיש פשוט, בזמנה ואחריה, פרץ מרץ אדיר... יש לי כח לרוץ עוד ועוד ועוד... בקיצור, אני מטופל בדיקור כבר זמן מה עם הקלה מסויימת כמו כן הסד גם מקל קצת.. אבל אני חש שזה לא זה... אני צריך משהו יותר פרקטי לעשות כל יום ויום מה עצתך יוסף הנכבד? אני בדיוק עכשיו חוזר אחרי מרתון קטן (קצת גשם עוד לא הרג אף אחד)..וחש יותר טוב ! אני אשמח לתשובה בהקדם בברכת שבוע נעים ללא טילים .

איך שלא תסתכל על זה

זהו סימפטום למשהו שכבר קיים תקופה ארוכה לפי דברייך. הטיפול שאתה מקבל היום- נועד לעזור נקודתית אך למנוע את הסיבה , ולכן אין הקלה מלאה ומניעה של חזרת הכאב ו/או החמרה. לכן גם ההמלצה לפנות לטיפול שיהיה מקיף וינסה להגיע למקור ולפתור את הסיבה, באחד מהתחומים ש ל טיפולי הר. המשלימה. כפי שהתיעו לך כבר אחרים (בטיפולי קרניו סקרל, העובדים ישירות עם מערכת העצבים המרכזית, ניתן לעזור) רפואה שלמה

אצל אישה שמאוד יקרה לי זה הוביל לצרות צרורות

היא חרקה שיניים ורופא השיניים עשה לה סד ללילה וכמובן שזה לא עזר אחר כך היא עברה התקף לב קשה וחזרה לחיי שיגרה בלי לדאוג לעצמה לשינוי או טיפולים לנפש לפני שנה חלתה בסרטן ורק בזכותו היא התחילה בשינוי והלכה לכמה שיעורי יוגה ולשמחתי הענקית התחילה שייאצו פעם בשבוע שלדבריה החזיר לה את שמחת החיים שלא היתה אצלה המון המון זמן היא אומרת שהשייאצו אפילו גרם לה חשק לחזור לתחביבי יצירה ישנים שלה עצוב לי רק שכל כך הרבה שנים הזניחה את עצמה וחייתה לא טוב

oversensitived

New member
רויטל יקרה

תודה על הדאגה ועל המקרה ההמחריד אכן אני חש כבר זמן רב תקוע מאוד ודי סובל ולא מרוצה ברמות גבוהות ביום יום אני מקווה שאצליח למצוא דרך להתגבר.. יום טוב

מחזיקה אצבעות שתצליח

נראה לי שזה מאוד נפוץ להרגיש חוסר שביעות רצון מהשיגרה וחיי היום יום שנכנסנו לתוכם אני ק בגיל 37 בערך אחרי שמקום העבודה שלי נסגר אז הצלחתי לבחור לי סגנון חיים כמו שמתאים לי

מחזיקה אצבעות שתצליח

נראה לי שזה מאוד נפוץ להרגיש חוסר שביעות רצון מהשיגרה וחיי היום יום שנכנסנו לתוכם אני ק בגיל 37 בערך אחרי שמקום העבודה שלי נסגר אז הצלחתי לבחור לי סגנון חיים כמו שמתאים לי

למעלה