כאב בכף רגל(?)

ofir3dvb

New member
כאב בכף רגל(?)

שלום לכולם, אחרי נהיגה כואבת לי הרגל בנקודה שבציור מהלחיצה על דוושות הגז\ברקס (שכן הכאב ברגל הימנית). שאלתי חברים ואינם מזדהים עם התופעה, אני מבין שזה לא נורמלי כל כך(?), רציתי לשאול מה ניתן לעשות? תודה.

ofir3dvb

New member
אין לי באמת שלוש אצבעות ברגל =P

מצטער על ה"ציור" המוזר חח

Shaq018

New member
אולי התשובה שאתה מחפש נמצאת כאן..

בדר"כ כאבים ברגל/כאבי שרירים מופיעים בהתחלה דווקא ברגל השמאלית, זאת שלוחצת על הקלאץ'.. אבל מניסיון שלי ולפי המקום בו סימנת את הכאב, יכול להיות שמדובר בבעיה בנעל.. נסה להחליף לנעל קלה יותר/כבדה יותר (נסה את שני הרעיונות), או לנעל פחות לוחצת (שזו בדר"כ הבעיה במידה ואתה אכן נועל נעל לוחצת)

ofir3dvb

New member
100 אחוז אני אבדוק את שני הרעיונות

בתקווה שזה יפתור את העיניין. הנעל לא כל כך לוחצת האמת אבל אני אנסה. תודה רבה.

PinkyRaSta

New member
גם לי הייתה בעיה דומה ../images/Emo210.gif

בזמן לימודי הנהיגה. כאבה לי ברך שמאל למשך תקופה ארוכה מאוד. ודווקא הגעתי לשיעורים עם נעליים נוחות והכול. אפילו הלכתי לאורטופד ועשיתי צילום כדי לבדוק, ולא נמצא שום דבר. מאז שהפסקתי ללמוד <חצי שנה ויותר> אני חייבת להודות כי התופעה פחתה. ככה שיש להניח שזו הייתה הסיבה. אבל אנשים עם גיר רגיל נוהגים ככה כל יום במשך שנים. ואני למדתי חצי שנה, לא רוצה לתאר לעצמי כאב כזה מתמשך לכל הזמן. אולי פשוט החזקתי והשתמשתי בקלאץ' בדרך שהיא אינה נכונה.

Superdror

New member
אין שום כאבים מתמשכים מנהיגה על

רכב ידני. הכאבים המתמשכים הם בברכיים לרוב נגרמים בגלל שאתם יושבים לא נכון, או רחוק מידי, או לא לוחצים על הדוושה כראוי. בנוגע לבחור עם הכאבים, אני אומרים לא אורטופד, אבל אני מניח שעכשיו כנראה הוא "מתרגל" את רגליו בתנועות שהוא לא בדיוק היה רגיל לבצע או ביצע בעבר בתדירות כזו, כנראה שזה המשפיע. כמו-כן, יש לבדוק את האופציה שאתה יושב רחוק מידי ולכן מאמץ את הרגליים, מפרקים וכו'.

ofir3dvb

New member
יש לי כבר רשיון אז זה לא בגלל שזה

משהו חדש..תאמת אתמול נסעתי פעם ראשונה אחרי לימודי הנהיגה וכאב לי יותר מאי פעם(אני מניח כי הדוושה שונה לגמרי מהאוט של המורה ואני מרגיש שצריך לסחוט את הגז יותר ככה שיוצא שישחקתי קצת יותר עם הדוושה). כמו כן, לא נראה לי שאני יושב רחוק מידי. תודה רבה על התשובה אני אתן לזמן לעשות את שלו אם המצב לא ישתפר אני אלך לאורטופד.

PinkyRaSta

New member
לך כבר עכשו לאורטופד, ותדאג ../images/Emo210.gif

שהוא/היא יהיו טובים! תקבע עכשו תור, בדרך כלל צריך לחכות הרבה זמן לתור, אז תקבע כבר עכשו ומקסימום אם יעבור הכאב תבטל סמוך למועד התור. חבל סתם לנהוג ככה, וגם מסוכן לך ולשאר הנהגים/ות בכביש, וגם סתם נזק בריאותי, אז כדאי לטפל כבר עכשו.

aviGODFATHER

New member
הכאב בכף הרגל קורה כנראה בגלל...

שהיא לא מחוברת לשאר הגוף, והדם לא מגיע (אם הציור שלך אמין לפחות)

lsd600

New member
מכיר את הכאב....

זה קורה לי לפעמים אחרי שעות רבות של נהיגה בלי הפסקה... הרגל פשוט מתחילה לכאוב כי כבר לא נוח לשבת... אחת הסיבות לפחות אצלי זה שיש לי מידה גדולה בנעליים ורגל שלי באה לדוושה בזווית קצת שונה מכולם לא עם כל הרגל אז לפעמים זה לא נוח... זה קורה לי גם בסיטואציות אחרות אבל זה לא לנושא הפורום...

ofir3dvb

New member
גם אני לא לוחץ על הדוושה עם כל

הרגל...אולי בגלל זה? כלומר הרגל באותה זוית כמו של הדוושה אבל אני משתמש בחצי רגל ... לא בכולה ... תודה לכל מי שהגיב!

איתי173

New member
תוציא פטור

יש לך שברי מאמץ סתם כוס עמק יש לי שמה ליד שברי מאמץ ברמה 4 כל הזין לא עושה מסע כומתה :[ אין לי מושג איך לעזור לך :p

למעלה