כאב באימונים?

deep ocean

New member
כאב באימונים? ../images/Emo12.gif

המורה שלי "לא מרשה" לי או לאחרים להרגיש כאב בשיעורים. לא אמורים ללכת נגד הגוף, אלא ללכת איתו, ולא להילחם נגדו. לא להזיק לגוף, לא להכאיב לגוף שלנו. לי טוב ללכת עם הגוף, אבל אני מכירה מורים שדווקא דוגלים במאמץ תוך הרגשת כאב גופני. איך המורה שלכם מתייחס לכאב בשיעורים?

יעל :-)

New member
לא אמור להיות כאב ../images/Emo122.gif

אצלנו יש התנגדות למאמץ. בשום אופן לא לאמץ את הגוף במהלך אימון. כל אחד מבצע את התנועות לפי היכולות שלו. לדוגמא, אחד יכול לכופף את הברכיים יותר, השני פחות. כל אחד לפי יכולת הביצוע שלו וללא מאמץ. לי היו כאבים (ממאמץ מיותר) וכרגע יש כאב קטן אחר. לוקח זמן עד שלומדים לעשות דברים בצורה נכונה. לגבי המורה שלי והיחס שלה לכאב שלי, היא מדריכה אותי לגבי זה ונותנת לי תרגילים. ובנוסף, שואלת לשלומי בשיעורים ואם יש שיפור בתחושת הכאב.

סיפור עוצמה!!../images/Emo9.gif

היי חברים גם המורה שלי לא מרשה לי או לאחרים להרגיש כאב בשיעורים. בדיוק מה שמיכל ציינה אותו הדבר המורה שלי אומר. איזה צירוף מקרים! סליחה סיפור עוצמה!!!!! רגע רגע......... גם למורה שלי קוראים בן! טוב זה לא אותו בן, אני מדבר על אחש ששם המשפחה שלו זה טל-שחר! טוב בכל מקרה תמסרי לבן הזה שהוא לא יותר טוב מהמורה שלי!!

deep ocean

New member
חהחחהחהחה

אולי זה שני אחים תאומים?
אגב, המורה שלי טוב יותר משלך!
המורה שלי מלמד אותנו למצוא את הקונג פו שלנו. המורה שלי יותר שווה!

אולי הם שני אחים!

אבל המורה שלי יודע להילחם הרבה יותר טוב ממנו. את לא יודעת איך הוא מטפל בתלמידים שלו, כל שיעור הוא משחרר לכולם את השרירים. הוא מלמד אותנו לא לשפוט את עצמינו! והוא מה זה טוב בעיטות, יותר טוב מהמורה שלכם!

deep ocean

New member
חהחחהחהחה משעשע

רגע רגע....חכה תראה איך המורה שלי עושה גרעפצים, ומחסל סופגניות!

למעלה