כאבך הוא כאבי

keren

New member
כאבך הוא כאבי

פעם שמעתי סיפור שחשבתי שהוא היה חלום בלהות, היה קשה לי להאמין ולא רציתי להבין, פעם שמעתי סיפור שהפך ממציאות של שלמות למציאות של שלמות אך בתוספת זעזוע והערכת כבוד עצום על ההשתתפות בו עימי. פעם שמעתי סיפור ממישהו שסיפר לי שאנסו את חברתו לחיים ואני לראשונה ניסיתי להכחיש ניסיתי להתעלם ניסיתי לא להבין כי אני מכירה את חברתו לחיים מקרוב והייתי צריכה לנסות להתמודד עם הדבר שנגע לליבו ויותר מכל כאב לי הכי הרבה בעולם. הרבה דברים גורמים לך לזעזוע ולכאב במיוחד כשמדובר באדם קרוב שאתה מכיר, אך זה גרם לי מכל לשנוא ולתעב אתכם הגברים במידה מסויימת. איך יכלו לפגוע בשא תמים ויפה חיצונית ופנימית? האם בשל העובשה שאני יפות פוגעים בנו? - או שמה אתם זאבים טורפים ורעבים ואגואיסטים בצורה מחליאה עד שנצטער שאתם בכלל קיימים? אני חושבת שבתוך תוכה אותה בחורה יפה ותמימה עדיין לא התגברה באופן מלא-האם אי-פעם ייתכן שזה ייקרה? איך מתמודדים עם ידיעה שכזו? עד היום זה רובץ אותי ואני לא יודעת אם אי פעם זה לא יתריג אותי - אני מצטערת בשבילך על הכלללל-סליחה שלא הייתי במקומך הייתי מתחלפת איתך בלי לחשוב פעמיים רק שלא ייפגעו בך הייתי רוצחת אותו בדם קר בראש צלול, הייתי עובדת כל החיים בכדי למצוא את ה´נבלה´ (סליחה על הביטוןי בפורום אך אני לא מצטערת שהביטוי מופנה אליו) אותו גבר עאלק שהיום לא ניתן לדעת אם הוא רקוב וסמרטוט כמו שמגיע לו או שהוא חי לו אי-שם חיים משלו.....מצד שני לא הייתי רוצחת אותו הייתי מענה אותו 20 שנה ללא הפסקה ואז הורגת אותו חופשי רק אם הייתי שם....חבל לו על הזמן אני מצטערת נשמתי אני מצטערת אך שמחה על כך שבכל זאת את מי שאת מעריכה על כלות הנשימה - אני מצטערת כואב לי הכי בעולם שלך....אין מילים שירפאו את הכאב גם לא הזמן, אך בשביל זה יש חברים ומשפחה שאוהבים מאוד.......אם את צריכה עזרה נשמתי אני פה כואבת את כאביך מרגישה את אשר בללבך מפנימה אותך לתוכי ומחצינה את אהבתי......

למעלה