כאבי תופת

כאבי תופת

יש לי פיברומיאלגיה ו-CFS שלוש שנים. התחיל נורא, וזה בא בהתקפים בלתי נסבלים ובלתי צפויים מראש. כבר כמה לילות שאני לא ישנה, בוכה וצורחת, ומתפללת לשווא שההתקף הנוכחי יעבור. כואב לי בכל הגוף, מציפורני הרגליים עד שרשי שער הראש.
אינני יכולה להשתמש בסימבלתה, ליריקה או אלטרולט בגלל תופעות לוואי נוראות שהיו לי. קופ"ח כללית לא מאשרת לי טיפולים הידרותרפיים, למרות מכתב מראומטולוג שהוא פרופסור ומנהל מחלקה בבי"ח. למישהו בפורום יש עצה בשבילי? אני מאד נואשת.

למה לא מאשרים לך הידרו?

אמרו?
לא כל כך יודעת מה להציע לך.. אם לא היה גיהנום בחוץ הייתי מציעה לך אמבטיות חמות, הן ממש מרגיעות כאבים.
אולי שווה לך לנסות כדורי שינה רק לתקופה הזו כדי שתוכלי לישון כמו שצריך. אולי גם משככי כאבים (אם כי צריך ממש להיזהר לא להתמכר אליהם כי אז הכאב גובר רק בשביל לקבל עוד מנה של משככים).
בזמן האחרון התחלתי לעבוד גם עם גומיות (מהסוג שיש במכוני פיזיותרפיה) כדי למתוח רגלים וידיים. זה ממש עוזר לכאבים.
אולי תנסי להגיע למרפאת כאב?
&nbsp
מקווה שתמצאי בקרוב משהו שיעזור לך ושולחת חיבוק חלש ולא מכאיב בינתיים, רק כדי שתדעי שאת לא לבד..

maluls

New member
קופ"ח כללית לא מאשרת הידרוטרפיה למי שאינו לא מרותק

זאת הסיבה שגם לי לא אישרו.
אני הולכת למרחצות מרפא וזה ממש עוזר

ההידרותרפיה שמוגדרת במה שקופת חולים נותנת היא לא כזה להיט

העצה שלי היא לעשות הידרותרפיה פרטי, זה בכלל לא יקר כמו שנדמה. 50 ש"ח לשיעור בקבוצה.
תעשי בירורים ואל תוציאי אנרגיה על לריב עם קופ"ח על זה.

אין לי כוח להרחיב אבל כתבתי על זה פה יותר מפעם, אולי תמצאי בחיפוש.

אני בסופו של דבר לא השתמשתי בכל הטיפולים שהגיעו לי מקופ"ח. זה היה כזה סיוט שבסוף פשוט זרקתי לפח את שאר הטיפולים שהגיעו לי.

אז זה לא כזה משהו ששווה להלחם עליו עם המערכת ואפשר למצוא טיפולים בעלות שאפשר לעמוד בהם.

אם תכתבי איזה אזור בארץ / תחפשי מה נכתב כבר בפרום, תראי שלמשל בבאר שבע יש אופציות ממש נגישות וזולות. באזורים שונים בארץ יש אופציות שונות.

למעלה