כאבי רגליים

כאבי רגליים

שלום, לפני כשלושה וחצי שבועות עברתי ניתוח LP שאנט כתוצאה מספאודוטומר צרברי. מאז הניתוח אני סובלת מכאבי רגליים שניתן להסבירם רק כ"אני מרגישה מאוד חזק את הרגליים שלי", כלומר לא מדובר בכאבים בהליכה או במאמץ, אלא גם בשכיבה ובישיבה כל הזמן כואבות לי הרגליים. לפני הניתוח הרגשתי כאבים מהסוג הזה רק במקרים של מאמץ קיצוני של יום עבודה שבו ביליתי שעות ארוכות על הרגליים בלי מנוחה, או במצבי עייפות, או בימים שלפני המחזור. הפעם מדובר בכאב שנמשך כשלושה שבועות, כאמור. אציין ששבוע לאחר הניתוח אושפזתי שוב לשבועיים כתוצאה מזיהום, ובמשך שלושת השבועות הללו ביליתי את רוב הזמן בשכיבה על הגב בתנוחה אחת. היום, שלושה ימים לאחר השחרור, אני מתניידת באיטיות יחסית, אך מבלה מעט מאוד זמן בשכיבה ועדיין סובלת מאוד מהכאבים ואף נדרשת למשככי כאבים בעקבות הכאב. האם יש קשר בין הניתוח והשכיבה המרובה לכאבים, והאם יש דרך להקל עליהם או לבצע פעולות שיעבירו בהדרגה את הכאב? תודה רבה

כאבים

שלום, אין לי דרך לומר מהי הסיבה לכאבים ללא בדיקה גופנית, במיוחד לאור המקרה שאת מתארת של כאבים הקשורים למשכב לאחר הניתוח או לניתוח עצמו. עלייך לפנות לבדיקת רופא. בברכה,

למעלה