כאבי רגליים בזמן ריצה

Lsivan

New member
כאבי רגליים בזמן ריצה

שלום! אני מתאמן כ3 חודשים באימוני כושר קרבי ובזמן הריצות אני מרגיש כאבים חזקים בחלק הקדמי של השוק (לא בעצם!), זה קורה לי בד"כ כשאני מנסה להגביר את קצב הריצה. חשוב לציין שאני לא רץ מהר מטבעי ולכן אני נאלץ להגביר את הקצב הרבה פעמים בזמן ריצה.

הכאב חטף שוק

שלום סיון, כאבים בקידמת השוק הם תופעה מוכרת בקרב מתאמנים, במיוחד כאשר רצים על סוגי משטחים שונים. הכאב מקורו בדרך כלל בדלקת ברקמת העצם או לעיתים בגלל לחץ מוגבר באיזור. חשוב לאבחן מקצועית את התופעה ולבחון אמצעי טיפול. תנסה בשלב ראשון לבצע עיסוי עם קרח למשך 10-15 דקות לאחר האימון. יתכן כי משחת וולטרן לפני האימון תקל במעט. לעיתים יש צורך בטיפול תרופתי אנטי דלקתי אבל לפני שאתה מקבל החלטה כלשהי חשוב מאוד להתייעץ בגורם רפואי מוסמך. בברכה, מולי

Lsivan

New member
אני אשמח אם תמליץ לי על גורם רפואי

מוסמך, כיוון שהלכתי לאורטופד והוא אמר שזה דבר שקורה ואין דרך לטפל בו ואין איך להקל על הכאבים. אני גר קרוב לווינגייט, כך שכדאי שתמליץ לי על רופא העובד שם. (דרך אגב, שמי ליאור)

ממליץ בחום

שלום ליאור, מאחר שאנו מתעסקים בספורט והגישה הטיפולית היא אחרת ממה שמקובל במקומות שאינם מומחים ברפואת ספורט אני ממליץ לך מאוד לקבוע פגישת יעוץ אצל ד"ר ז´ק הקון או אצל ד"ר מורגנשטרן - 09-8639426. בברכה, מולי

Lsivan

New member
בהמשך להצעתך, ביקרתי אצל ד"ר

מורגנשטרן הוא אבחן את הבעיה ואמר לי כמקורה במבנה כף הרגל שלי (יש לי פלטפוס) כדי לשלול את האפשרות של שברי מאמץ הוא אמר לי לעשות מיפוי עצמות, ובנוסף לעבור טיפולי פיזיוטרפיה שיקלו במעט על הכאבים.

למעלה