כאבי ראש

CrazySheep111

New member
כאבי ראש

יש לי מחודש אוגוסט סחרחורות כאלו שמופיעות והולכות. היה חודש שזה נרגע אז עזבתי את העיניין אבל עכשיו זה חוזר. התחושה היא כאילו נגמר לי האויר בגוף וסחרחורת. אני הולכת להבדק אצל רופא בקרוב... אבל בכל זאת יש לכם רעיון מה זה? מכירים אתהתופעה? משו..? (חוץ מחוסר שתייה כמובן..) תודה מראש לכל עונה. [חיפשתי פורום שיעזור לי זה היחיד שהיה נראה מתאים,אז אם השאלה לא מתאימה לפורום מתנצלת מראש אתם רשאים למחוק...]

נשמע כמו לחץ דם נמוך

הייתי ממלית לגשת לרופא משפחה ולהיבדק. כמובן שיבדוק לך לחץ דם ותבקשי גם בדיקות דם כלליות. לפי מה שזה נשמע (וכמובן זה רק דעה ולא חוות דעת מקצועית) זה לחץ דם נמוך. הייתי יכול יותר לכוון את דעתי אם הייתי יודע גיל, עיסוק אורח חיים ועוד מספר דברים בכדי לאבחן את הבעיה. חשוב לדעת את התזונה שלך ואת שעות השינה. בקיצור יש הרבה מה לדעת בכדי לתת אבחנה נכונה. אני אישית ממליץ לגשת ולהיבדק ואשמח לדעת לאחר מכן מה מצבך. החלמה מהירה ובריאות

CrazySheep111

New member
אממ

האמת שעשיתי בדיקות דם כי חשבתי אולי זו אנמיה אבל הבדיקות יצאו טובות..באותה התקופה היו לי גם מדי פעם כאבים חדים כאלו של שניות באיזור הלב אז עשיתי בדיקה וגם הכל היה בסדר-ככה שזה דיי מוזר,אה ובדקתי גם סכרת והכל היה תקין. לגבי פרטים ששאלת אז אני בת 18 -תלמידה שנה אחרונה, אני אוכלת קבוע בצהריים ארוחה מלאה ובערב גם אוכלת -האמת שלאוו דווקא משו קל (תלוי) שינה אני ישנה בד"כ 7 שעות לפעמים יותר. לרוב לא יוצא פחות. אני אלך להבדק פשוט לוקח זמן עם הבדיקה של השמיעה (זה קשור איכשהו..) בגלל זה אני בודקת אפשרויות פה..בינתיים כמובן ותודה:)

אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט

סחרחורת יכולה להיווצר ממגוון סיבות. כמובן שכאן לא ניתן יהיה לאבחן. לדעתי טיפול ברפואה סינית יכול לעזור אבל לא במקום הבדיקה אצל הרופא.

א ת י ת ה

New member
מכירה - מומלץ לנסות

ממליצה לך לנסות לבוא לטיפול בשיטת גרינברג, מנסיון עוזר מאד במקרים כאלו. פרטים נוספים במייל.

למעלה