כאבי ראש

naomido

New member
כאבי ראש

בני סובל מזה מספר שבועות מכאבי ראש חזקים ועייפות האם יש קשר בין כאבי ראש וטוראט

שחר1983

New member
מיגרנות וטוראט

היי, אני אובחנתי כסובלת ממיגרנות שקשורות לטוראט. לפני שנתיים בערך היה לי שבוע של כאבי ראש מטורפים. לקחו אותי לבית חולים והחליטו לאשפז אותי לשבוע, הכאבי ראש אובחנו כמיגרנות חמורות וקשות,הוסבר לנו ע"י פרופסור גדות -מנהל מחלקה ניאורולוגית בי"ח מאיר,שכ-20% מהלוקים בטוראט סובלים ממיגנות וכאבי ראש כרוניים. בכל מקרה דעי שיש קשר,אני לא יודעת אם זה מה שיש לבנך,אבל לגבי אני יודעת שזה אכן נכון. אולי שווה להתייעץ אם ניורולוג (אולי לפני הכל לשלול בעיות אחרות) אני עברתי לפני שאיבחנו שזה מיגרנות בדיקת C.T לשלול דברים אחרים כמו כן עברתי EEG התוצאות וכמובן בדיקת עיניים, כל התוצאות כולל פגישה עם מומחית למיגרנות הראו שאלו מיגרנות ולא שום דבר אחר. בכל מקרה לדעתי שווה התייעצות,חבל שהילד יסבול.. אני זוכרת את הימים האלו כסיוט פשוט כאבי ראש מאוד חזקים. בהצלחה,ושהילד ירגיש טוב! שחר

naomido

New member
תודה

האם לאחר האבחון של מיגרנה הטיפול למיגרנות עוזר?

הלנה

New member
אני לא מכירה את הנושא

אבל נראה לי שאם יש לו לשמל טיקים בראש, הגיוני שיהיו לו כאבי ראש.

שביק

New member
לנעמי חביבתי, לא בכל מקרה של

כאבי ראש יש קשר ישיר לטוראט. אני סבלתי שנים רבות מכאבי ראש עזים ביותר, שהיו כניראה מיגרנות בלי טוראט. עצתי, לפנות לנוירולוג טוב, בכיר, שיוכל לזהות את מהות כאבי הראש בלי "לזרוק" מילה כמו "מיגרנה" או "טוראט". לבדוק באופן רציני. מאחלת בריאות טובה. שביק

שחר1983

New member
היי נעמי

היי, אני קיבלתי טיפול חד פעמי למיגרנות. הייתה לי התקפה חזקה אחת בחיים ומאז תודה לאל היא לא חזרה. אז כמו ששביק אמרה לא כלכך בטוח שזה תלוי בטורט. מה שניסיתי להסביר שהסבירות של מי שיש לו טורט (20% מהלוקים) סובלים לעיתים גם מכאבי ראש ומיגרנות. כמו שאמרתי (או התכוונתי לומר) זוהי נטייה,אני מגיל 3 עם טורט והמיגרנות הופיעו אצלי רק לפני שנתיים (אני אוטוטו בת 23)...ככה שאני לא יודעת כבר מה לחשוב. בכל מקרה כל מקרה לגופו...הכי חשוב שהילד יפסיק לסבול קחי אותו לנויורולוג טוב שהוא בטח יידע איך להקל עליו עם הכאבי ראש הללו. בהצלחה לעוד שאלות אני כאן. שחר

למעלה