כאבי ראש

gabubon

New member
כאבי ראש

האם כאבי ראש אחרי ריטלין אמורים לחלווף עם הזמן? מה לעשות? כל פעם לתת אקמולי? תודה

r66

New member
מתי התחלתם ריטאלין?

הבן הגדול שלי סבל כמעט חודש מכאבי ראש, כאבי בטן וחוסר תאבון. והפסקנו עם זה. בינתיים הוא מסתדר בלי. אומרים שלוקח זמן עד שהגוף מתרגל, למי שיש תופעות לוואי. תוודאי גם שהילד/ה שותה מספיק, חשוב ביותר. ר.

כאבי ראש

מה זאת אומרת הפסקתם עם זה? עם הריטלין? הוא התחיל לקחת ריטלין בערך שבועיים אחרי תחילת הלימודים (למעט חגים, ושבתות)...

r66

New member
הפסקנו...סיפור ארוך

הבן הגדול (12) לא בולע כדורים ולכן ריסקתי לו את הכדור עם סוכר. כל יום טען שכואבת הבטן, כואב הראש, אין תאבון... לאחר כ- שבועיים החלטתי להפסיק את הריטאלין והמשכתי לתת לו כפית סוכר. הנ"ל המשיך להתלונן על כאבי ראש, בטן וכו... אבל בבית-הספר הכל היה בסדר, כי כשהמורה שאלה אם הוא קיבל ריטאלין הוא אמר שכן (הוא לא ידע שלא). בוקר אחד כשהוא התלונן אמרתי לו "די, נמאס, זה לא הכדור אני נותנת לך רק סוכר" אבל לקחתי אותו לנויורולוגית סיפרתי לה את הSTORY והיא אמרה שכנראה הסוכר נותן לו אנרגיה להתחלת היום והגבר פשוט לא זקוק לריטאלין. וגמרנו עם זה....

a25

New member
לי כאב הראש

בערך חודש וחצי עד שזה עבר לי... כשזה כאב זה היה נוראי אבל היום הכדור הזה הוא ברכה

דליה.ד

New member
כאבי ראש ובטן

את כאבי הבטן ניתן לפתור אם הכדור לא ניתן על קיבה ריקה. בקשר לכאבי הראש אפשר לתת אקמול בהתייעצות עם הרופא כמובן, לבתי היו שבועיים של כאבי ראש וחלפו עברו להם.

ותוספת קטנה...

כשהילדודס נוטלים ריטאלין הם שוכחים לעיתי קרובות לשתות! צריל להזכיר להם לשתות הרבה מים גם בשעות שהריטאלין משפיע.

zivadina

New member
לסיכום:

1. לתת על בטן שאכלה משהו 2. להעלות מינון 3. לנסות ריטלין sr . לבן שלי הפסיקו כאבי הבטן עם ה-sr. 4. לחכות בסבלנות שהגוף יתרגל. בהצלחה

למעלה