כאבי ראש

חיה 35

New member
כאבי ראש../images/Emo122.gif

שלום חברים! יש לי שאלה אליכם, כשבוע ימים אני סובלת מכאבי ראש יום יום. אני עושה לעצמי כל יום ריקי וזה לא עוזר ובסוף אני נשברת ומגיעה לארון תרופות.דרך אגב אני שותה מספיק. האם יש לכם איזה רעיון לשיפור המצב? אשמח לקבל תגובה! שתהיה לכולנו שבת שלום וסוף שבוע נעים ורגוע

MsPiggy

New member
כן, אבל זה לא קשור לרייקי

את יכולה לנסות להתייעץ אם רופא בקשר לגורם לכאבי ראש את יכולה לנסות לברר עם עצמך מה יכול לגרום לכאבי ראש האלו את יכולה להעיזר ברפואה אלטרנטיבית ולנסות להשתמש בפרחי באך או ללכת לאנשים שמבינים בדברים האלו טיפה יותר, זה יכול להיות קשור למה שאת אוכלת ואם תשני את הדיאטה שלך למשהו שמתאים לך יותר זה יעזור. מקווה שעזרתי :)

היי... יש לי סוד לגלות לך....

הרייקי לא עושה קסמים... גם אני לפעמים לוקח אקמול נגד כאבי ראש... אולם: אם פעם הייתי לוקח שני אקמול יחדיו, היום אני לוקח אחד ועושה לאקמול רייקי כ- 3 דקות לפני שאני לוקח אותו (השפעתו מהירה יותר). חוץ מזה, לפעמים גם אקמול לא עוזר לכאבי ראש חזקים במיוחד והדרך הכי טובה זה ללכת
אור וטוב אוריאל מעוז

חיה 35

New member
אוריאל../images/Emo51.gif

אוריאל היקר! איזה כייף שיש לנו אחד כמוך ועוד רבים כמוך כמו חנן בטי ועוד חברה.... שמדי פעם מגלים כאן סודות קטנים שהם יכולים להיות טיפים גדולים עבור אחרים. אוהבת אותכם

april43

New member
כאבי ראש וצבע

לחיה עם את צובעת את השער? אם כן וזה צבע חדש לך כמו צבע אדום, ג´ינג´י, וכו´ צבעים אלה מושכים אליהם אנרגיות חזקות והיות וצ´קראת הכתר היא במקום זה הם גורמים לכאבי ראש. וזאת מנסיוני האישי אני שיניתי צבע וזה גרם לי להפסקת כאבי ראש. רוא ואהבה אפריל

חיה 35

New member
אפריל המקסימה!

אכן אני צובעת את השיער אבל שחור, וחוץ מזה הרבה זמן לא צבעתי . לפי דעתי הכאבי ראש בא משינוי מזג האויר עונת המעבר. אבל בכל מקרה תודה לך

odeia

New member
כאבי ראש, לימדו אותי בפורום רפואה

משלימה שכאבי ראש נגרמים עקב עצירת כעסים בבטן, אולי כדאי לנסות לשחרר אם באמת הם קיימים. כמו כן, לא מזמן גיליתי "תרופת פלא" לכאבי ראש. מגנזיום. זהו מינרל שחסר לנו בגוף והוא עוזר לכאבי ראש. קונים בפארמים או בבית טבע כדורי מגנזיום ולוקחים אחד, לא על קיבה ריקה, ורואים את השינוי. תרגישי טוב

למעלה