כאבי ראש עזים

שושיקה4

New member
כאבי ראש עזים

שלום לכולם אני קצת חדשה בתחום ובפורום ורציתי לשאול אם יש למי מכם עצות או הנחיות או הפניות למישהו שמטפל במיגרנות. אני סובלת מכאבי ראש עזים רק בצד ימין של הראש. נמאס לי מכדורים ואני מחפשת דרכים אחרות לרפא את הכאב. אשמח לקבל עצות. תודה ושבת שלום

0 אור 0

New member
כל אחת מן השיטות מטפלת במיגרנות

כי בעצם אנו לא מטפלים במיגרנה אלא באדם שסובל ממנה, ועל הדרך גם המיגרנה נעלמת. פשוט תמצאי מטפל טוב באיזור מגוריך ותתחילי בטיפול. אחד הדברים הראשונים שאני ממליצה, זה לזהות את הסימנים המקדימים לפני ההתקף ולנסות למנוע את ההתקף על ידי הרפיה - לפני המון שנים סבלתי ממיגרנה, ומה שעזר לי אישית היה חושך קריר ומיץ תפוזים - אבל זהירות, כי יש אנשים שאצלם המיגרנה נובעת מרגישות למזון והמזונות הנפוצים ביותר הם גבינה צהובה, שוקולד ומיץ תפוזים.

harduf9

New member
כתבה על מיגרנות

שלום שושיקה4 בכדי לשפוך אור על הנושא ולתת לך כיוון מחשבה, אני מוסיף כתבה על מיגרנות הסיבות והפתרונות. בריאות שלמה גיא הרדוף

הי שושנה

לכאבי ראש (מיגרנות) ישנם הרבה סיבות. אני מאמין שהגעת לפורום זה לאחר בדיקות ברפואה המערבית שאבחינו את הכאבים כמיגרנה. מנסיוני מטופלים רבים שסבלו מכאבי ראש חזקים תקופות ארכות חשו הקלה ואפילו נפטרו מהכאבים לאחר טיפול בשריר הצוואר או שרירי הלעיסה שחולשה שלהם או נזק בהם שנגרם בעבר כמו למשל מתאונת דרכים(whipflash) גורמים להקרנת כאב לאזור הראש. בשביל לדעת אם זה שרירים שמקרינים חשוב לעבור איבחון מתי מגיעים הכאבים? איפה בחצי הראש הם מופיעים ? ועוד... אשמח לייעץ לך בצורה אישית יותר טלפונית 0523286268 ולהמליץ לך על שיטות טיפול ברפואה משלימה . המשך יום נפלא ללא כאבים שמוליק

0 אור 0

New member
שמוליק יקר

לפני שאתה מייעץ באופן אישי אולי תספר מי אתה ולמה אתה חושב שאתה יכול לייעץ למישהו? (בלי כוונה להעליב אבל אנחנו ממש לא מכירים אותך ולא יודעים אם אתה מטפל) ואם כבר אתה מציג את עצמך, נשמח אם תקרא את כללי הפורום ותוכל להצטרף אלינו כחבר פורום לכל דבר

למעלה