כאבי ראש נוראיים

Fistandantilos

New member
כאבי ראש נוראיים

מאז שאני זוכר את עצמי אני סובל מכאבי ראש נוראיים ומאלרגיה קשה מאוד מתבטאת בעיקר בעיניים. לפני כשנה ו 4 הפסתקי לקחת את זה כמובן מאליו בדקתי מה מקור הבעיה, בלי קשר התחלתי חיסוני אלרגיה, בקיצור הממצא היחידי שנמצא אחרי CT ובדיקה זה קונכות עליונות טפוחות. הפציצו אותי ב ספריי סטרואידי לאף(מימון נמוך) ואנטיהיסטמינים וההקלה הייתה נמוכה(והפסקתי להשתמש בתכשירים רפואיים לאלתר עם סלידה גדולה מהם כאשר איני משתמש הרבה זמן בשום כדור נגד אסטמה\אלרגיה וכו) בקיצור, הכאבים עדיין עזים בעיקר באיזור העיניים קצת מעל העורף, למעלה באף הרגשה של התנפחות. בנוסף אני מטופל בדיקור. הכאבים נמשכים רב היום ובד"כ מתחילים מספר דקות אחרי שאני מתעורר. אחרי דיקור יש בד"כ הקלה לפרק זמן קצר. התסמינים הם כמו של כאב ראש ממקור אלרגי\סינוסיטיס אך הממצא היחידי הוא הקונכות הטפוחות. אני מתחבט בשאלה מה המקור לחץ או אלרגיה? העניין הוא שהכאבי ראש לא באים בד"כ עם תסמינים אחרים. בבקשה אשמח לעצותכם אנשים טובים תודה אה ועוד דבר, אני די נמנע ממוצרי חלב וקפאין משתדל לאכול הרבה ביופלובונאידים.

tookmy

New member
אולי תנסה שיטות נוספות

פרט לדיקור. דיקור הוא נהדר, אך יש שיטות טיפול שהן יותר הוליסטיות ו/או ביזאריות ממנו. בעיקרון, לכאבי ראש דווקא דיקור נשמע לי יופי (בצירוף של יעוץ תזונתי ואולי שינויים מסויימים באורח החיים) אבל כשהמצב חמור כל כך וההקלה היא רגעית ולא עקבית הייתי מנסה דברים נוספים. הומיאופתיה קלאסית למשל, או קינסולוגיה, או קוסמויות אחרות שעושות ניסים.

אדומה2

New member
דיקור אינו הוליסטי מספיק? ../images/Emo12.gif

הו, דיקור הוליסטי מאוד ומצוין לכאבי ראש! אמת, אם ההקלה אינה ארוכת טווח יש לבדוק את האבחנה, את תדירות הטיפולים, ויכול להיות שהדיקור פחות מתאים ספציפית לך, ואז שיטה אחרת תוכל להיות טובה.

צמחי מרפא

ממליץ לך לשאול את המדקר שלך מה לגבי צמחי מרפא סיניים. מומלץ בחום למצבים בהם הדיקור לא ממש יעיל. אם תזדקק לעזרה במציאת מטפל באזור מגורך אשמח לעזור. גיא קורן מטפל ברפואה סינית קליניקה DAO

ואולי

הטיפול שאתה מקבל פשוט לא טוב מספיק בשבילך. אם אני לא טועה, אתה כבר לפחות כמה חודשים בטיפול והנושא הזה לא מתקדם. או שהטיפול לא מתאים לך, או שהמטפל לא עלה על המקור של הבעיה שלך. מה דעתך?

Fistandantilos

New member
תודה

אני דווקא מאוד אוהב את המטפל, הוא אחד האנשים המוכרים בארץ בתחום והחוכמה והרגישות שלו תמיד מדהימה אותי. התזונה שלי אחלה, ככה שאוכל לא נראה לי מקור הבעיות. אולי באמת הבעיה העיקרית הוא סטרס פשוט קשה להאמין בכך כאשר כואב לך ואתה מרגיש רגוע =P

ומה הוא אומר?

מה דעתו על הבעיה שממנה אתה סובל? מאין, לדעתו, היא מגיעה? האם הוא חושב שהוא יכול לעזור לך? האם יש דברים נוספים שלדעתו אתה יכול לעשות? שווה לשאול אותו.

hal767

New member
התרשמותי מהתאור שלך היא

1-לא טיפלת כלל בגורמי הבעיה, אלא בסימפטומים של הבעיה. 2-הטיפולים הסימפטומטיים גרמו לנזק נוסף.

למעלה