כאבי ראש כרוניים

shaul555

New member
כאבי ראש כרוניים

קראתי בפורום על אנשים שסובלים מכאבי ראש כרוניים אבל אבל כאבי ראש כרוניים יום יומיים עוד לא קראתם. עכשיו תשמעו על כאב שאני חי סביבו כבר עשרים שנה . הכאב יום יומי מבוקר עד לילה ללא הפסקה עם עליות וירידות ברמות הכאב עד כדי חוסר אפשרות לתפקד בחיי יום יום ובכלל בעבודה כל שהי. מה ניסיתי ? הכל מכל.בכירי הנוירולוגים אריה קוריצקי אמנון מוסק מהרפואה הקונבנציונלית שניסו עלי את כל הקומבינציות האפשריות התרופתיות.ללא תועלת.רפואה משלימה ,דיקור,רפלקס...,הומאופתיה,שיאצו, וגם זה לא הועיל. למעשה חוץ מרבנים שזה לא אני אני מאמין שניסיתי אולי כמעט הכל. שאלה מאד חשובה לי , האם ישנו אדם נוסף במצבי אשמח לשמוע. אתה רואה ziko72 ישנםאנשים במצב קשה יותר!

0 אור 0

New member
האם הועלתה בכל הטיפולים האלו סיבת הכאבים?

כי כאבי ראש יומיומיים זה לא ממש משהו נורמלי שבן אדם צריך לחיות אתו, אבל הטיפול והצלחתו תלויים בסיבה לכאבים

אסתי123

New member
בקינסיולוגיה ישנה יחידת טיפול המתמקדת

בדפוסי כאב. הם מסודרים מכאב קל עד לכאב הקשה ביותר המוגדר ככאב-- היתמכרות. ניתן לקבל מהגוף תשובה באיזה רמת כאב אתה נמצא, מה המטרה שלו, ואיך לנטרל אותו. מה שעולה לי בראש מבלי לבדוק אותך, זאת איזה הכחשה יסודית, בסיסית ,בה אתה חי. אולי הכחשה מקצועית, אולי משפחתית ואולי אחרת. חשוב לי להגיד שלכאב הזה יש מטרה מסוימת והמטרה היא תמיד- אבל תמיד- לטובתך!!!!!!!!!!! בהצלחה.

שלום שאול

בתור מטפלת שטיפלה במיגרנות, יכולה להגיד לך שיש לזה פתרון דרך טיפולים אלטרנטיביים וללא שימוש בתרופות. לא תמיד הרפואה הקונבנציונאלית מוצאת פתרונות ולא כל טיפול אלטרנטיבי מתאים לכל אחד. מאוד ממליצה על טיפולי הילינג בשילוב דמיון מודרך. הלית וייל הילינג, דמיון מודרך, IPEC http://www.2all.co.il/web/Sites/halitheal/

האם אתה נועל לסתות?

נעילת לסתות גורמת לכאבי ראש כרוניים אשר מונעים תפקוד יום יומי. כל עוד אין הבחנה של נעילת לסתות, כל טיפול שמתבצע-לוקה בחסר.

למעלה