כאבי ראש ומיגרנות

razpg

New member
כאבי ראש ומיגרנות

שלום! יש לי פעם בכמה זמן כאב ראש בחלק הקדמי של הראש. כאשר אני לוקח אקמול או משהו בסגנון הכאב עובר לאחר רבע שעה אך אם אני לא לוקח נשאר הכאב ומתגבר יותר ויותר גם כאשר אני הולך לישון אני מתעורר באמצע הלילה מהכאב או בבוקר. בסופו של דבר תמיד אני נאלץ לקחת אקמול. האם ישנה דרך לעזור לגוף שלי להתגבר על הכאב בכוחות עצמו ולא ע``י תרופות לא קונבנציונליות הפוגעות בגוף? תודה מראש לכל העוזרים! רז

paluta

New member
הסימפטומים

רז , אינני מכיר אותך לעומק , קשה מעל דפי הפורום לבצע אבחנה למצבך ולכאבך (יכולות להיות מאות סיבות לבעיה שהתסמין (סימפטום) שלה הוא כאב ראש) אולם סבור אני שבמידה ותתיעץ עם מטפל משלים לעומק בבעית הכאב שלך ימצא לכך הפתרון. מה שחשוב שתדע זה שלקיחת משכך כאבים מקבע את התופעה והיא תחזור . משכך הכאב מלמד את הגוף שזה הפתרון לכאבי הראש , אי לכך בכל פעם שהגוף שלך יהיה במצב שהתסמין הוא כאב ראש הוא 'ידרוש' ממך פתרון מהיר ולא ירפה עד שתקח עוד משכך, זה יילך ויחמיר כל עוד תמשיך באמצעות משכך להפטר מהתסמין במקום לטפל בבעיה שהתסמין שלה זה כאב הראש . עד שתתטפל בבעיה תוכל לנצל 'תרופת סבתא' פשוטה וידועה : לשים קרח בשקית נילון , לעטוף במגבת ולצנן את העורף לפרק של5 דקות ( זה גורם לדם שמגיע לראש להתקרר מעט ולהקל מאוש על הכאב )

0 אור 0

New member
התמכרות לאקמול

כשהייתי בגיל הנעורים סבלתי מכאבי ראש ומיגרנות (זה לא ממש אותו דבר - אבל היה לי את שניהם). אני זוכרת את עצמי במצב שאופטלגין פורטה כבר לא עוזר, בשלב מסויים קלטתי מה אני עושה לעצמי ועברתי גמילה עצמית די לא נעימה. הגוף כבר מבקש את הכדורים ויוצר כאבי ראש. המפתיע הוא שלמרות שלא היה לי מטפל ברפואה משלימה שיעזור לי, והידע שלי בתחום היה אפסי, אז אחרי הגמילה וניקוי הגוף מהכדורים בשלב מסויים נרפאתי מכאבי הראש והמיגרנות כאחד. והם היום זכרון רחוק של המון שנים אחורה. לך יש יתרון שבתקופה הנוכחית יש המון מטפלים זמינים בכל מקום. ממליצה בחום להיעזר במטפל כדי למצוא את המקור של כאבי הראש וכדי להקל על ניקוי הגוף מהתלות בכדורים.

למעלה