כאבי צמיחה

כאבי צמיחה ../images/Emo10.gif

כמה חיכיתי כבר לחזור מלווינסקי ולהודיע שאוטו טו אני מתחילה ללמוד , אמרתי לעצמי שעדיף לחכות שאדע הכל ושיהיה סגור ורק אז לספר , אבל בחיים כמו בחיים שום דבר לא פשוט , גיליתי שאני חייבת לעשות מבחן פסיכומטרי על אף גילי המופלג (33) אז בגדול זה ממש לא בעיה ואני לא מתכוונת לבזבז כזף על קורס רק שבמתמטיקה אני על הפנים - על הפנים זה עוד מילה טובה . אז עכשיו אני חוזרת לחומר שאני שונאת ללמוד מתמטיקה ולדחות את הלימודים לשנה הבאה - במקום להתחיל את הסמסטר השני ולחסוך לי זמן (אני כבר מתה להתחיל ללמוד) אני אתן את כל הזמן שלי להכנה למבחן ורק אז אתפנה בראש שקט ללימודים עצמם . בגלל זה נעלמתי בימים האחרונים הייתי צמודה למחשב וללימודים העצמיים , גיליתי שכואב לגדול ולצמוח
מצד שני הכל לטובה לא?

המטרה מקדשת את האמצעים

ואת רוצה ללמוד אז הנה את מתחילה ללמוד, גם אם זה מבראשית. זה הכי טוב שרק אפשר ואני בטוחה שאת תצליחי מעל ומעבר !!

הייתי שם שוב אתמול

ביקשתי שיחת יעוץ עם המנהלת של לווינסקי פה באילת
גם את זה לא נתנו לי כי אין טעם - אני אתחיל ללמוד באוקטובר בשנה החדשה בגיל 34 ... בינתיים התחלתי ללמוד מתמטיקה לבד בבית ולהתכונן לפסיכומטרי ומה אגיד לכן ? לא קל - אבל מצד שני אני נהנית להפעיל את המוח . יהיה טוב נכון?

לא קל ולא נעים, אבל שווה את המאמץ..

כי את תתפתחי ותהני מהלימודים הללו. לא ידעתי אגב שללוינסקי יש שלוחה באילת- האמת שלוינסקי שבמרכז יותר קרוב אליי הבייתה מאשר סמינר הקיבוצים אבל מבחינת דרכי הגעה- ממש מסובך להגיע לשם וזה מה שהכריע את הגלגל בבחירה איפה ללמוד ושמחה בסופו של דבר על ההחלטה

אני חושבת שיש פה לוינסקי מאז ומתמיד

עוד מהזמן שאוניברסיטה היתה רק מכללה . אבל אמרו לי שלוינסקי דווקא מועדפים ע"י משרד החינוך כי אצלהם מתחילים עבודה מעשית מהשנה הראשונה . בכל מקרה העיקר שאני אצליח לעבור את הפסיכומטרי קודם - זה הכי מלחיץ אותי כרגע

א י ו ש י

New member
לוניסקי מעולים!../images/Emo45.gifוכן משנה א'

יש עבודה מעשית פעמיים בשבוע נהדר בעיני!!! בהצלחה מותק

אצלנו משנה ב' במסלול שלי-

למשל במסלול חינוך מיוחד יש כן משנה א'. אני דווקא חושבת שזה היה נכון לעשות את העבודה המעשית רק בשנה ב', כי שנה א' הייתה מאוד מיוחדת ומוקדשת להתפתחות שלנו והחשיבה סביב מיהו המורה...

למעלה