כאבי מחזור

קרנוש21

New member
כאבי מחזור

בשלוש הפעמים האחרונות שקיבלתי מחזור חשתי כאבי ראש איומים וכאבי בטן מציקים עצירות סחרחורת ועייפות בטן מנופחת מאוד ועם בוא המחזור נשארים רק הכאבי הראש והבטן מנופחת קלות ועייפות מעצבנת אף פעם פרט לשלושה הפעמים האחרונות לא היה לי כאבים לפני מחזור אז למה עכשיו? מה אפשר לעשות? צריך ללכת לבדוק אצל רופא נשים? ???????

freearth10

New member
למה עכשיו?

היי קרנוש, שאלה טובה. למה באמת עכשיו מופיעים סימנים של עצירת איזשהו תהליך, של סרוב להשתחרר מהעבר, של חסימת השמחה והזרימה בחיים. אני מניחה שאת התשובות את יוןדעת טוב יותר מכל אחד אחר. כשתגיעי לתשובה, לא יהיה עוד צורך בסמפטום והוא יעלם. מאיה

קרנוש21

New member
לא חסרה לי שמחת חיים

וזרימה החיים חמסה חמסה טפו טפו והעצירות היא ריגעית כזו בדר"כ פעם ויום יש לי יציאה לפני מחזור וביום של המחזור יוצא הכל ככה שזה מוזר אבל הבאסה זה הכאב ראש הנוראי והשרירים התפוסים ממש יש טעם גם לפנות לרופא לדעתך?

freearth10

New member
../images/Emo8.gifאת זה רק את יודעת

אבל אני כן הייתי ממליצה לך לפנות למטפל הוליסטי לברור כאבי הראש האלה. כי בכל זאת נראה לי שלא רק השרירים שם תפוסים... וסתם שאלה: למה את צריכה שם כל כך הרבה לבבות צמוד לשם שלך? זה נראה טוב ותמיד מחמם לי את הלב לראות את זה. אבל השאלה היא למה?
מאיה

קרנוש21

New member
למה?

כי יש לי הרבה לחלק!!! אם היתה לי אפשרות לשים עוד בחתימה הייתי שמה נראה לי שאני אסבול קצת בינתיים ורק אחרי זה יחליט מה לעשות בנידון

למעלה