כאבי מחזור

nicolada

New member
כאבי מחזור

טוב, ממש ממש ממש לא נעים לי לשאול את זה, אבל אני כבר משתגעת! כבר יום שלם, שבנוסף לבטן ולגב תחתון כואב לי גם ה... תחת! ההרגשה היא כאילו מישהו תקע לי שם טמפון גדול במיוחד
אמנם זו לא פעם ראשונה שיש לי את הכאב הזה בזמן מחזור, אבל זו פעם ראשונה שהוא נמשך כל כך הרבה זמן! כואב לי לשבת, כואב לי לשכב, כואב לי ללכת, כל הזמן אני מרגישה את זה, ואני כבר לא יודעת מה לעשות! בדר"כ אין לי בעיות עם מערכת העיכול. נראה לכן שזה קשור לאנדו'?? שוב- סליחה על הנושא המאוד לא נעים

galim29

New member
אנדו ועיכול? ברור

אצלי תמיד היה ווכנראה תמיד יהיה קשר. ככה זה כשיש מוקד במעיים. מה עם בדיקות אצל באר גבל?

פיצ 50

New member
תרגישי חופשי

והכי נוח שבעולם.... ולצערי יש קשר, אצלי אישית אין ווסת בלי לחץ, וכאב שם....ודם וכו' אז אם צרת רבים היא חצי נחמה....אז תדעי שאת לא לבד, וזה קשור גם קשור... תרגישי טוב.....

זואילי

New member
מצטרפת לבנות

כדאי לדווח על התופעה לרופא האנדו ואולי הוא ישלח לבדיקות.

nicolada

New member
כמה חלומות היו לי הלילה על מוקדי מעיים

אמאל'ה!
יש לי תור מעקב לתה"ש רק במרץ, ומה בדיוק אני אמורה להגיד להם שם?? תודה לכן.

galim29

New member
תנסי להקדים את התור

ומה להגיד להם? פשוט מה את מרגישה. לשאול אם ללכת לבאר גבל או כל גסטרו אחר שמבין באנדו. לא להזניח. מעיים זה לא דבר שאפשר לא לטפל בהם. מנסיון..

זואילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחרי שתקדימי את התור.... את תגידי למי מהרופאים שם שאת מרגישה שטמפון גדול תקוע לך בתחת. האמיני לי - הם גם שמעו על כדור פינג פונג / טניס תקוע ברקטום. שמעו על אי יכולת לשבת ישר (והחמיאו כשהישיבה חזרה להיות של בנאדם נורמלי. כי הם רואים הכל..) שמעו על דימום של מחזור מהתחת. שמעו גם על כל מיני סוגי תוכן אחרים שיצאו מהישבן. וגם שמעו על מעבר כל מיני סוגי תוכן בין הצינורות השונים. שאני אמשיך?
אלה רופאים. רופאי אנדו. הם כבר שמעו הכל וראו הכל. את - רק צריכה לספר.

galim29

New member
תיקון לזוזו../images/Emo3.gif

אחרייך.... הם כבר שמעו הכול.
אם אני חשבתי שחידשתי לסוריאנו דברים, הגעת את ובצעדי מחול פיזזת לחדר והכנסת אותו להלם מחודש. אז באמת הם שמעו הכול.
שלא נדבר על באר גבל שבהחלט שמע הכול ולדעתי גם ראה (כמעט הכול)

galim29

New member
עולם ומלואו../images/Emo8.gif

ואחרי שפגש את אמא שלי בכלל לדעתי שקל יציאה לפנסיה

זואילי

New member
פפפפחחחחחח ../images/Emo6.gif

זהו... לא רציתי להזכיר את החוויה עם אמך... הספיקה לו בת משפחה אחת

galim29

New member
מזלו שלא הבאתי לו את אחותי../images/Emo6.gif

אצלינו זה מהכבד לקל. למרות שביני לבין אמא שלי הבחירה קשה. היא עם הצעקות שלה בקולונסקופיה הבריחה לו את כל הפציינטים. ואני הייתי צריכה להסביר לאלו שישבו בפנים מבועתות בחוץ, שהיא לא צועקת כי זה כואב, אלא כי היא קצת
(מצ'וגעת, זה הכי קרוב שמצאתי)

kikona126

New member
ומה את עשית לו????

עדיין לא הכרתי אותו, ומקווה שגם לא אכיר.... אני אוהבת את הסיפורים המצחיקים האלו, זה רק מראה שאנחנו לוקחות את הכל בקלות

galim29

New member
אני לא יכולה לספר../images/Emo8.gif

אצטרך להרוג אותך אחרי זה...
בואי נגיד שהוא קיבל את הכאפה היומית (נראה לי שנתית) שלו ישר לפנים במקרה הספציפי שלי... לא בטוח שהתאושש מאז ובהחלט שומר מרחק נגיעה. מזל שהוא צרפתי ומכך גם ג'נטלמן מנומס, אבל כל פעם כשרואה אותי הוא מחוויר ומסתכל עלי מוזר. מעניין למה. ואני עוד שולחת אליו בני משפחה ומזכיר את השם שלי... לדעתי הוא מטפל בהם מהפחד

kikona126

New member
lol

אני מבינה שלעומתו סוריאנו מאוד מיומן... כי אני ניסיתי להוריד לו כאפה וגם את היד בדרך אחרי הניתוח, אבל הוא היה זריז מידי, או שזה סתם ההשפעה של ההרדמה שבגללה הייתי פחות מהירה...

galim29

New member
סוריאנו כבר מתורגל

לי הוא עושה דמיון מודרך עם הידיים על הבטן כדי שלא יעופו למקומות שלא צריכות

kikona126

New member
עכשיו אחרי שאמרת את זה

את צריכה להסביר למה הכוונה... ממני ביקש לשים את הידים מתחת לגב...

זואילי

New member
חחח, איזה קורעות. לי פעם...

הוא הביא איתו את שיינמן... (היה צריך להוציא לי את הנקז וידע שמישהו צריך לוודא שידיים לא יתעופפו שם בחדר).

למעלה