כאבי מחזור

כאבי מחזור

אני סובלת מכאבי מחזור חזקים מאוד והתופעה הזאת קיימת מאז ומתמיד. רק שהיום, אחרי שכבר יצאתי מהעבודה שעה אחרי שהגעתי אליה, היות והכאבים הכריעו אותי אני מפנה את השאלה לכאן: קראתי את השרשור בנושא, שהיה כאן לפני חודש אז מתוכו הבנתי שיכולות להיות הרבה סיבות לכאבים. מה שאני יודעת על עצמי הוא שיש לי שחלה פוליציסטית (עד עכשיו לא קישרתי, אבל מאותו שרשור הבנתי שיכול להיות קשר), עד לא מזמן היו לי בעיות גם של מחזור לא סדיר אבל לאחרונה הוא דווקא מאוד סדיר, ובכל זאת הכאבים נמשכים. מבחינה פסיכולוגית אני מודעת לכך שיש לי בעיה לקבל את הנשיות שלי. (אגב, אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי שהתחלתי ממש לאחרונה לפני כחודש). לאור הנתונים האלה על איזה טיפול הייתם ממליצים לי? אני יודעת שתזונה זה אחד הדברים החשובים. על איזה תזונה צריך לשמור כדי לטפל בבעיה? (אציין שאני לקטו-צמחונית, כלומר צמחונית שלא אוכלת ביצים). ואיזה תוספי תזונה מקובלים במצב הזה?

אצלי הומאופתיה עזר

היו לי כאבי מחזור ואחרי טיפול הומאופתי נעלמו וכבר בערך 7 שנים לא חזרו תקופה ארוכה הייתי טבעונית (דומה למה שאת ) וזה רק תרם לי יותר ויותר לבריאות ולא לקחתי שום תוספים

תודה

אני חייבת להודות, אני אמנם צמחונית אבל התזונה שלי רחוקה מלהיות בריאה. אוכלת לא מעט ג'אנק פוד. בכל זאת הייתי רוצה לדעת איך ניתן לשנות את זה. עוד משהו ששכחתי לציין, מבחינת פעילות גופנית, אני הולכת לעבודה כמעט כל יום ברגל וכך גם בחזרה (הליכה של 40 דקות בערך) או רוכבת על אופניים, אם כי לא רוכבת בזמן המחזור כי דווקא הרכיבה מגבירה לי את הכאבים.

למעלה