כאבי מחזור

כאבי מחזור

כאבי המחזור שלי מאז ומתמיד היו קשים מאד ונורא קשה לי להתמודד איתם. אני לא יכולה ללכת, לשבת, לעמוד, לישון, כלום.. אני פשוט משתגעת מהכאבים. בזמן האחרון המצב אפילו החמיר (לא ידעתי שיש יותר גרוע מזה אבל הסתבר לי שכן), הכאבים החזקים נמשכים גם ביום השני, השלישי והרביעי... יש לי סחרחורות, אני לא יודעת אם זה קשור אבל, ב-3 חודשים האחרונים התחילו לצוץ כאבים קלים משהו כמו שבוע לפני מועד קבלת המחזור מלווים בשלשולים. . האם זה נורמלי? מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאבים?

Assaf Feldman

New member
כאבי מחזור

שלום רב מיליאנה כאבי מחזור כמו שאת מתארת הם תופעה שאפשר להתמודד איתה ברפואה המשלימה. אני בא מתחום הרפואה הסינית ואני יכול להעיד שרואים תוצאות טובות בטיפול בבעייה בעזרת דיקור וצמחי מרפא סינים. מפני שאיבחון דרך האינטרנט הוא לא רציני, אני ממליץ לך לגשת לטיפול באחד מתחומי הרפואה המשלימה, ובפגישה פנים מול פנים, לאחר איבחון, המטפל/ת יוכל לענות על שאלותייך. בהצלחה

תוספי מזון

יכולים מאוד לעזור במקרה של כאבי מחזור, משום שחלק מהתסמינים מעידים על חוסר, שנפוץ מאוד בתזונה שלנו כיום, ומוחמר עקב צירכה של גלולות. ישנם גם צמחים שיכולים להתאים, וכמובן- טיפולי מגע כמו עיסוי או רפלקסולוגיה שיכולים לשפר את הכאב. אני ממליץ לך לבחור תחום שמעניין אותך (או מטפל שמשלב אמספר טיפולים כאלה), ולטפל בכך. אפשר לשפר בקלות, וחבל שתסבלי כל כך. הרבה בריאות!

אצלי ההומאופתיה עזרה בקלות

באתי להומאופתית עם צרות אחרות כמו מיגרה, בעיות בלוטת התריס, פטריות , סינוסיטיס ועוד לא אמרתי לה מילה על כאבי מחזור אבל מאז הטיפול ההומאופתי כאבי המחזור נעלמו

harduf9

New member
כאבי מחזור

הם נורמה שלא הייתה אמורה להיות נורמלית. מסיבות שונות נשים רבות בכל הגילים סובלות מתסמונת קדם ווסתית ותופעות דומות גם בזמן המחזור. אצל אחת זו בעיה הורמונלית אצל אחרת שימוש ממושך ו/או לא נכון בגלולות (אם יש שימוש נכון), יכול להיות בסיס תזונתי, נפשי, פתוגני (יעדקעם, פטריות, וירוסים וכו') וכן הלאה וכן הלאה. לפני שאת קופצת לטיפול כדאי לאבחן. חשוב לדעת שניתן לאבחן בכל אחת מהשיטות של הרפואה הטבעית. רק לא לקנות משהו בחנות טבע כי המוכר אמר שזה יעזור. מצרף קישור לכתבה בנושא. בריאות שלמה גיא הרדוף

טיפול בכאבי מחזור

שלום לך, כפי שאת מתארת, מאז ומעולם היו לך כאבי מחזור. הייתי ממליצה לך מטפל טוב בתחום ההילינג על מנת שתוכלי לפתור את הסיבה לכאבים מהשורש. אוכל לתת לך המלצות על מטפלים באיזור מגורייך. הלית וייל הילרית 0547607629

למעלה