כאבי יזקים מאוד

Fistandantilos

New member
כאבי יזקים מאוד

אני כבר כמעט שלוש שנים מנסה להתגבר על כאבי סינוסיטיס נוראיים. שיתפתי אותכם לא מעט בנוגע לכך. העניין הוא כזה, ראשית, כשהכאבים התחילו להעיק ברמה בלתי נסבלת ניגשתי לאאג הוא טען שהקונכיות מעט טפוחות ואחר בדיקה נשנית אצלו הוא טען שניתן לנתח את זה אבל זה רק קונכיות נפוחות והוא לא ממליץ. בשנים שעברו, עברתי מטיפולים אלרטנטיבים חיסוני אלרגיה ללא שום הקלה. לפני כמה חודשים הלכתי שוב לאאג הפעם שונה בבי"ח אזרחי. הוא ישר מצא את הסיבה לכאבי והציעה לי לשוב להשתמש בתכשירים ובינתיים הוא יקבע לי תור לניתוח ליישור מחיצה\הסרת קונכיות. אני משתמש בתכשירים כבר כ"כ הרבה זמן וההקלה כ"כ מועטה והתור לניתוח עוד כ"כ רבה....... ההרגשה היא פשוט נוראית, כאילו האף שלי מתנפח למעלה ונוצר לחץ עצום. לאחרונה גיליתי שאם אני סותם את האף בממחטות ככה שלא ניתן לנשום ממנו יש שיפור רציני תוך זמן קצר.. כמובן שזה לא דרך להסתובב יום יום. אשמח לכל עיצה שתקל תודה רבה.

טאוֹ

New member
מתי הניתוח?

אתה כותב שיש עוד הרבה זמן עד לניתוח, אבל ממה שכתבת כאן חשבתי שאתה אמור לעבור את הניתוח בימים אלה. מצטער לשמוע שאתה סובל כל כך, וגם לי נשמע שלהסתובב עם אף מנוטרל וגדוש בממחטות שלא מאפשרות לנשום זה לא פתרון. האם מה שנכתב בשרשור המקושר לא עזר לך איכשהו?

Fistandantilos

New member
מה שלומך חביבי

ללא קומבינות ההמתנה בדרך כלל לוקחת כשנה, עם קומבינות, כחודש. הקמובינות לא עבדו כמצופה, כנראה שאצטרך להמתין עוד כחודשיים. העיצה של מיכל מעט עזרה לי למרות שהייתה ידועה, ואני דווקא דגלתי להתעסק עם האף כמה שפחות ולתת לזה להחלים לבד. אבל אחרי נסיונות ממושכים יום יום עם\בלי תרופות, במשך שנתיים, אני מוכרח לאמר שלא היה בידי יום נקי מכאבים חזקים כאלה. לכן לפי הגיוני, החלטתי שזה בעיה שניתן לפתור אך ורק בניתוח, בעיקר אחר חוות הדעת האחרונה שקיבלתי.

נועיק

New member
הפתרון נמצא בשאלה

יש שיטה שעובדת על "לסתום את האף ואז יש שיפור" (נו, לא בדיוק אבל די דומה) נקראת - בוטייקו. נדמה לי שיש ברעננה מרכז טיפולי. זו טכניקת נשימה טיפולית שלומדים לתרגל לבד, וכך הבריאות שלך חוזרת לשליטתך. לנו זה עזר פלאים (לפני מעל 10 שנים ועדיין יעיל!).

לא יודע מה ניסית כבר...

אבל הורדה של מוצרי חלב מהתזונה, ונטילה של פרוביוטיקה עשויים לעזור. יש מספר ויטמינים ומינרלים שיכולים אולי לעזור בנוסף, אבל זה מצריך כבר העמקה לתוך התפריט שלך, ואל התסמינים הנוספים שאתה אולי סובל מהם... הרבה בריאות!

doron2y

New member
לא כתבת אילו טיפולים ניסית

נשמע שאתה סובל מהעניין זמן רב, לא ממש הבנתי אילו טיפולים ניסית, מנסיוני יש תוצאות מעולות לטיפול הומאופתי במקרים כאלו, כמובן שצריך להבין לעומק את אופי הבעיה. ממליץ לך מאוד לנסות לפני הניתוח. אתה יכול להיכנס לאתר האגודה להומאופתיה קלאסית כדי למצוא מטפל באיזור מגוריך

למעלה