כאבי ידיים ממחשב!

כאבי ידיים ממחשב!

יש לזה פתרון?שנתיים עבדתי על מחשב ועזבתי את העבודה כי ממש כאבו לי הידיים וכתף צד ימין...כבר שנה שאני לא עובדת על מחשב אך הבעיה נשארה...קניתי וואלטרן זלא עוזר!קניתי כפפה אוטופדית וכאב לי יותר...עשיתי 3פעמים דיקור סיני ולא עשה שינוי...ועשה סחרחורות...מה עושים?אני מפסידה משרות מכובדות בגלל זה ופשוט אני רוצה לפתור את הבעיה!מה עושים?

רגע

אז היה אמור להיות שיפור אחרי 3דיקורים? וכמה טיפולים צריך?ובאיזה תדירות? באמת...כי הכסף לא נוזל אצלי...

ינוקא1

New member
3 טיפולים זה באמת מעט

וזה מאוד תלוי במיומנות של המדקר וגם תלוי בבעיה ובמטופל כך שהתשובה איננה חד משמעית. לאחר 3 טיפולים בדרך כלל מה שאמור להיות זה לפחות הקלה זמנית לאחר הטיפול גם אם אחר כך זה חוזר- אבל זה משתנה. לבעיה מהסוג הזה ההמלצה שלי היא ללכת ל"קליניקה לדיקור קהילתי" - הדיקור שם הוא יותר זול באופן משמעותי , וכאן דיקור מקומי ולא מתוחכם מידי שנעשה פעמים רבות יכול לעשות את העבודה.

דיקור מרפא את הבעיה מהשורש?או רק

משכח כאב? איפה המרפאות האלו נמצאות? אמ לא רק שלא היה שינוי אלא כאב יותר לאחר הדיקור!

ינוקא1

New member
בשלב הראשון משכך כאב

בשלב השני מרפא מהשורש. העיקר תלוי במיומנות של המדקר , ואם זה מה שהרגשת , אז כדאי להחליף מדקר. כמובן שטיפול יותר שורשי ועמוק מאשר דיקור זה ללמוד תנועה ויציבה נכונה , ולהניע את המפרקים - דבר שמושג באמצעות טכניקות כמו צ'י גונג וטאי צ'י. אבל בשלב האקוטי כאשר יש כאבים ,דיקור זה הטיפול הכי טוב לזה ופעמים רבות מונע ניתוחים.

הציעו לי שמן פלאים שמורחים כחודש

וחצי על הידיים,יש בחומר צמחי מרפא שמרפאים מהשורש את הבעיה..מה אומר על זה?שמעת על זה?

ינוקא1

New member
אינני מכיר את כל שמני הפלאים בעולם

אם תכתבי את השם של השמן ואת הרכב הצמחים , אולי אדע יותר. זה בדרך כלל לא מרפא מהשורש , אבל כן יכול להקל על הסימפטומים דרך יצירת "תנועה" באיזור (בדרך כלל המדובר בצמחים חריפים ומניעים). מה שכן אם המחיר לא מופקע , אני אישית הייתי מנסה. כדאי קודם לכתוב כאן במה מדובר אולי מישהו מכיר.

קוראים לזה שמן הפלאים ועלותו250ש"ח

ואמרו שזה עזר להמון קלדניות..לאדעת כבר מה להחליט!אין עלי שקל לטיפולים אחרים...ריששו אותי כבר...

0 אור 0

New member
דוקא למי שאין כסף

עדיף להוציא אותו על דברים בדוקים ולא על מעסי ניסים ופלאים שאכן מפליאים בהוצאת כסף מהארנק. גם אם במקרה זהו שמן עם מרכיבים איכותיים שמסייעים להקלה משמעותית של הבעיה , אז כל מטפל בשמנים ירכיב לך אותו במחיר זול יותר.

מניסיוני עדיף אפוני פלא

אני לא מכיר את השמן פלאים הזה שאתה מדבר עליו, אבל יש לי ניסיון מאוד חיובי בטיפול עם אפוני פלא.

ub8

New member
אפוני פלא זה הדבר הבא בעולם הרפואה

השיטה הזו הולכת להפוך את כל עולם הרפואה מן היסוד.

0 אור 0

New member
אני מוכרת אותם עכשיו במבצע

אפונים מקוריים עם ניפוי של ענקים אוכלי אדם במחיר מיוחד לחודש אפריל - 770 ש"ח בלבד לחפיסה.

ub8

New member
זה מבצע זה ?

אני מוכר את אותם אפונים שעברו ניפוי של אותם ענקים ועוד 5 גמדים ב 700 לחפיסה.

מציעים לי גם

שמן פלאים נגד זה או משקה מיוחד..מה אתה אומר על דברים כאלה?יפתרו את הבעיה או לא?

ינוקא1

New member
דווקא דרך מטפל פרטי ו"לא מוכר"

זה בדרך כלל איכותי יותר - היחס בקליניקה פרטית הוא שונה. מצד שני דרך קופת חולים זה הרבה יותר זול מקליניקה פרטית (חוץ מאשר קליניקות לדיקור קהילתי שהן יותר זולות גם מקופ"ח) , וכנראה שתצטרכי מספר לא קטן של פעמים.

0 אור 0

New member
אז ככה

א. שמן פלאים ונפלאות לא עושה שום טיפול שורש - הכי הרבה הוא יקל על הסימפטומים. בהחלט ממליצה על מספר תערובות אפשריות של שמנים, וכדאי לקבל אותם ממטפל בהתאמה אישית ולא ממוכרי פלאים וניסים. ב. דיקור או שיטת טיפול אחרת: טיפול ברפואה סינית בהחלט יכול לעזור, אבל לא בשיטת בית החרושת של קופת חולים, אלא אצל מטפל שיאבחן ויטפל בצורה שצריך - סביר להניח שמטפל פרטי ישלב גם טוינא וגם צמחי מרפא ואולי אפילו ימליץ לך על תרגילי בית לקוחים מהצ'י קונג. סוג טיפול אחר שיכול לסייע הוא עיסוי רפואי - גם כאן הטיפול ישולב בהמלצות לתנועה וטיפול עצמי בין הטיפולים. בכל מקרה , לא מדובר רק בשלושה טיפולים, ולא בטיפולים שעומדים בפני עצמם ללא שינוי שאת עושה בחיים, וכאן מגיעים לסעיף הבא ג. גם אם הטיפול משובח ומוצלח, ומצליח לשחרר ולאזן כל מה שהמחשב קלקל, הוא ממש לא עומד בפני עצמו. את צריכה לסגל לך הרגלים שיעזרו לכך - פעילות של תנועה מודעת כמו יוגה או צ'י קונג שתפעיל את השרירים בצורה הנכונה, תרגילים ספציפיים לשחרור המפרקים הנפגעים ועיסוי עצמי של השרירים שהתקצרו ו/או נמתחו - הדרכה לכך תקבלי מהמטפל עצמו, או ממדריך טוב שהוא בקשר אתו. בהצלחה

למעלה