כאבי חזה

צפנת0

New member
כאבי חזה

שלום לכן, רציתי בבקשה לדעת האם כאבי חזה הם אחד מהתופעות של האנדו'? האמת היא שהתחלתי לקחת גלולות מיד אחרי הניתוח בסוף יוני, אך לפי מה שזכור לי הכאבים התחילו ממזמן, לפני הניתוח ולפני הגלולות, ניסתי לעשות בדיקה ידנית, אך זה כואב והאמת שאולי הרגשתי כמו עיגול קטן, אבל אולי זה בגלל הגלולות. אני חייבת לציין שאין לי במישפחה היסטוריה של מחלה זו, אך אני מעשנת כבדה כבר 20 שנה בערך. תודה ויום טוב לכולן

יקרתי - התגעגעתי

הכאבים יכולים להיות תופעת לוואי מהגלולות... רצוי מאוד לבדוק את ה"עיגול הקטן"....... ולהפסיק לעשן במיוחד אם את לוקחת גלולות....זה לא הולך טוב ביחד.

יכול להיות

שזה גם ציסטה... החזה שלי מפוצץ בציסטות, אך כמובן רצוי וראוי לבדוק אצל רופא כירורג. בהצלחה.

צפנת0

New member
לזק ולמבוהלת

תודה לכן. האם ציסטה בחזה גורמת לכאבים חזקים? האם יש עוד סימנים שמצביעים על ציסטות בחזה? תודה רבה ויום טוב

כואב

ציסטות גורמות לכאב, אצלי בדר"כ לאחר הביוץ מתחיל כאבי הציסטות ועד לקבלת המחזור, בקבלת המחזור, נפיחות הציסטות והכאב יורדים וחוזר חלילה.. סימנים נוספים לציסטות בחזה הם במגע, הציסטות הם מעין גושים ניידים, אם תמששי את הגוש, תוכלי להבחין תוך כדי מגע אם הוא מקובע או לא.. רצוי לעשות בדיקה, כל מקרה הוא לגופו...

צפנת0

New member
למבוהלת 1

אלפי תודות על המידע, אנסה לקבוע תור כמה שיותר מהר.

למעלה