כאבי חזה

• פותח הנושא hala1
  • פורסם בתאריך

hala1

New member
כאבי חזה

אני סובלת מלחצים על החזה..בשד הימני וזה גם עובר לגב.אני מרגישה כאבים חזקים..קושי בנשימה והרגשה שאני רוצה להקיא..כאשר אני עושה מאמץ (מלמדת..אוכל) זה מתחזק ..אני מרגישה עיפה וחלשה.. הלכתי לרופא אמר להיבדק ..לעשות מבחן מאמץ..כי זה מתחזק כאשר אני מתאמצת..אבל מה זה? למה עושים? ומה זה מראה?? לפני כמה חודשים נתפסו לי שרירים בגב ..סבלתי הרבה..שבועים או יותר לא יכולתי לעשות כלום..היו לי אותם סימפטומים..קושי נשימה..אי יכולת לאכול..כל מיני אחרי זה..כל תקופה אני מרגישה כך אבל לרוב בחזה ובשד..לפעמים ביד (צד ימיני)מה זה? אומרים שיכול להיות בעיות בכיבה ...לפעמים גם אומרים כשקר מאד יוצאים החוצה ועושים מאמץ או בלי מתחילים להרגיש כאבים כאילו זה מין של לחץ (כאשר אני נוגעת באזור שכואב לי אני מרגישה את הכאב) האם זה תפיסת שרירים??האם השתמשות בוולטרין עוזרת? או מזיקה?? הכאב התחיל אצלי כאשר יצאתי החוצה ועשיתי כביסה כאשר חזרתי הביתה התחתלתי להרגשי לחץ נוראי בחזה וקושי נשימה ..אני כבר 3 ימים מרגישה כאבים .. איזה בדיקות צריך לעשות??

yoramg007

New member
תשובה לכאבים בחזה

לאיבחון מעמיק אשמח אם תצרי קשר, אולם בבדיקה שטחית שעשיתי ניראה לי שמשהו מלחיץ אתך מאד ומכאן תחושותייך. עצתי היא שתשתדלי להתרחק מעימותים, נסי לותר ואפילו לרחם על מי שגורם למתח שאת שרוייה בו, כמטפל בביורגונומי אוכל לעזור לך. בכבוד רב יורם גני נ.ב. צפי בערך "יורם גני" תודה

hala1

New member
שאלה אליך

מה זה מטפל בביורוגונמי ?? ואיך עשית בכלל טיפול מרחוק? ואיך אתה יודע את הדברים האלו עלי בכלל? אני בכלל לא הזכרתי את השם שלי ...אתה מדבר אלי כאילו אתה מכיר אותי

yoramg007

New member
איבחון בביורגונומי

האיבחון בשיטה זו יכול להעשות גם מרחוק, מאחר וגופך מקרין אנרגיה, בשיטת העיפעוף שגילה רפי רוזן וקרא לה "החוש השביעי" ביכולתי לחוש את האנרגיות שלך המיוצגות בעצם ע"י השורות שכתבת, קיראי את הקובץ המצורף תודה יורם

hala1

New member
מעניןןןןןןןןןןןן מאדדדדדדדדדדדדדדדד

הייתי מאד רוצה לקבל אבחון נוסףף..

yoramg007

New member
איבחון בביורגונומי מרחוק

ל-hala1 שלום לאיבחון מעמיק יותר אבקשך לכתוב למייל או להתקשר, פרטים אלה תוכלי למצוא בסריקה בגוגל או בוואלה של שמי "יורם גני" אשמח לפנייתך, תודה יורם גני

hala1

New member
מה עושים גם אחרי אבחון..מה הוא הטיפול המתאים?

אני סובלת מתפיזת שרירים כל תקופה..האם זה באמת מלחץ נפשי??

yoramg007

New member
ביורגונומי זו שיטת ריפוי מופלאה לרוב המחלות

האיבחון בביורגונומי הוא רק תחילתו של טיפול המתמודד בהצלחה עם מרבית בעיות הבריאות ואף עם המחלות הכרוניות, זה לא המקום להרצאה שלמה בביורגונומי, אולם בקרוב תוכלו לקרא הכל אודות ריפוי זה וכן תגובות מטופלים, באתר שכתובתו תפורסם בקרוב. תודה יורם גני

0 אור 0

New member
קשה לאבחן דרך האינטרנט

מציעה לך למצות קודם כל את האבחון הרפואי הרגיל - הרופא יבצע לך בדיקת מאמץ ואקג כדי לוודא שאין בעיית לב. לאחר שנושא זה ימוצה ובהנחה שהרופא הרגיל אינו מוצא בעיה מהותית (כולנו מקווים) אזי צריך להכנס לתהליך אבחון באחת השיטות של רפואה משלימה - האבחון שלנו מתייחס גם למצב הגופני, אבל גם לאורח החיים ודרך התזונה שלך וכמובן להיבטים נוספים הקשורים אליך כאדם. בעקבות האבחון יומלץ לך גם על טיפולים וגם על שינויים אפשריים באורח החיים שיוכלו להקל עליך. אני מציעה שתבררי לגבי מטפלים טובים באיזור מגוריך, באחת השיטות אליה את מרגישה שאת מתחברת - למשל רפואה סינית, רפלקסולוגיה, שיאצו או כל אחת מהשיטות האחרות והרבות הקיימות ברפואה משלימה,

ira911

New member
בלי לחץ

כנראה שאת מחזיקה מאמץ קבוע לאורך שנים באותם איזורים. ישנה סיבה אישית למה יש לך צורך באותו מאמץ, אך תצטרכי לברר זאת עם מרפא הוליסטי. היתי ממליץ לך לערוך בדיקות אצל רופא, ע"פ המלצתו, בכדי לברר שהכל בסדר ולהרגע. לאחר מכן, תעשי חייל עם עצמך אם תכנסי לעומקם של דברים ותשחררי את הסמפטומים הללו חזרה לאלוהים. בהצלחה ובהנאה.

נועה564

New member
טיפול בלחץ

לחץ נובע מאיזה שהוא עומס שנוצר על המערכת העצבית. הייתי ממליצה להשתמש בתוספי תזונה של טבעוני שמסייעים למצב כזה כגון: סטביליום - לטיפול בתופעות רגשיות חרדות, פחדים, לחץ, מתח ועוד. עוד מוצר : אוליגוטיב MAG ו LIT המסייעים למצב זה. לפרטים נוספים ניתן להכנס לאתר האינטרנט של טבעוני : www.tivoni.co.il

שלום

ממליצה לך ללכת לרופא המשפחה שיפנה אותך לבדיקות המתאימות ובמקביל את יכולה לפנות למטפל ברפואה משלימה ולהתחיל לאבחן ולטפל על מנת להתחיל לשחרר את הכאבים ולמצוא את הגורמים ללחצים ולכאבים. אם תרצי ליצור קשר ולקבל אינפורמציה נוספת אשמח לעזור, לייעץ וגם לטפל. הלית וייל הילינג, דמיון מודרך, IPEC

harduf9

New member
מבלי להיות איזוטרי התופעה שאת מתארת לרב

מצביעה על שרירים תפוסים, הסיבה הנפןצה היא מתח אך אפשר להוסיף לה גם עבודה מול מחשב או כל צורת עבודה בתנוחה קבועה. אם אני צודק אז מומלץ עיסוי או כל טיפול אחר שירגיע, ניתן גם להעזר בצמחי מרפא אילו ואחרים אך רק ע"י ייעוץ של מטפל/ת ולא מוכר בחנות זו או אחרת. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה