כאבי גרון

כאבי גרון

באורח פלא, אני ואחותי חזרנו מחו"ל ושתינו עם כאבי גרון באותו הצד אפילו.... יש לכם איזה משכך כאבים נחמד להציע לי? (ולא משו מטפל כמו טימוס אדום או סווידיש ביטר...לא מסוגלת)

kerenc2000

New member
שום לימון ושמן זית

נשמע כמעט כמו ויניגרט לסלט ירוק אבל, בכמות מרוכזת זוהי תרופת פלא שריפאה רבים בעת האחרונה. כותשים 2 שיני שום בינוניות, מוסיפים רבע כוס מיץ לימון טרי!! וכפית שמן זית. מערבבים טוב ולוגמים בבת אחת. והעיקר הבריאות!

בעע-מזעזע!אפשר פשוט להכין פסטו ולאכ

ל? נשמע לי אותו הדבר בערך..... לימון לבד אני מסוגלת לאכול בכיף....אבל שם ושמן זית ככה טרי?

shloמי

New member
../images/Emo39.gifכאבי גרון ולואיזה

היי פטל לקחת חופן עלי לואיזה, להכניס לכוס\ספל ולשפוך מים רותחים, לחכות כמה רגעים ולשתות. אם חייבים להמתיק, אז רק אחרי זמן ההמתנה.
הרבה בריאות פטל בברכת אור ואהבה שלומי

מעולה!!

אבל לפעם הבאה....כי כבר עבר לי לבד... (אומנם שתיתי הרבה תה של כל מיני עלים מיובשים ביניהם לואיזה,למוןגראס וטעימים אחרים)

Kai19

New member
שאלה לגביי לואיזה.

בחורף שעבר, הלואיזה שלי לא שרדה את תנאי הקור הקשים של ירושליים בליילה, ולא נהנינו ממנה עד בוא האביב, כמו כן גם והזוטא לא הגיבו כל כך טוב. יש משהו שביכולתי לעשות בכדי לעזור לה להמשיך לחיות במהלך החורף? תודה.

לגדל בחממה...

החורף של ירושלים ידוע כקשה במיוחד לצמחים. ואלו צמחים שלא אוהבים קור עד כדי כך.. הם זקוקים לחצי צל אם אני לא טועה. אבל אני מוכנה לנדב לך משלי.. :)

למעלה