כאבי גרון. מה עוזר?

יש דלקת?

אם יש, רצוי לגרגר מיי מלח (לפחות 4 פעמים ביום) אם אין דלקת, תה לימון, מליסה, לימונית, דבש יעילים מאוד לכאבי גרון. אם יש גם דלקת וגם כאבים אז אפשר כמובן לגרגר ומייד אחרי זה להכין תה. בכדי להוריד את הנפיחות יעיל מאוד לאכול משהו קר כמו ארטיק או קר. החלמה מהירה

אייקו1

New member
נצל"ש ומה כדאי לי לעשות כדי להתחזק

אחרי מחלה (חום וכאבי גרון, שיעול יבש ומכאיב וחולשה)?

יש כמה פתרונות,

אחרי מחלה, אני מציע להמשיך ולנוח לפחות כמה ימים ולתת לגוף לנוח. בנוסף, אני ממליץ מאוד לקחת ויטמינים לחיזוק הגוף, יש את המולטיויטמין והוא מעולה. לגבי השיעול, שיעול יבש הוא אכן כואב מאוד ולכן יש לעשות משהו בכדי ללחלח את הריאות. בכדי ללחלח את הריאות יש לאכול דברים הגורמים ללחות כגון: גבינות, דבש, פירות הדר ואגסים, ניתן להכין תרופת סבתא מעולה המחברת אגס ודבש ואני יודע שהיא יעילה מאוד. לקחת אגס, לחצות אותו ל-2 להוציא לא את הלב אם הגרעינים (יש להשאיר כמובן את רוב הפרי) ובתוך ה"בור" שנוצר כתוצאה מהוצאת הגרעינים יש לשים כף או שניים של דבש, להכניס לתנור ל5-10 דקות (שהאגס משחים מעט) ולאכול. זה יעיל מאוד לטיפול בשיעול יבש. רפואה שלמה טל

freearth10

New member
להתחיל לצעוק על כולם ../images/Emo13.gif

ואם זה ממש, אבל ממש לא מתאים לך, אז להביע זאת בריקוד,שירה,פיסול,ציור, או כל יצירה אחרת שתקועה שם בגרון.
מאיה

אייקו1

New member
נשמע מגניב ../images/Emo6.gif

להתחיל לצעוק על כולם
אולי אני אתפתה לזה יום אחד, ואשבור את התדמית הרכה והעדינה שלי
עד אז אמשיך להוציא קול בשיעול ובעיטוש דרך אגב, שמעתם שאפצ'י זה בעצם צ'י עולה? (up-chi) האם זאת הברקה של המורה שלי או מישהו אחר גילה את זה קודם?

freearth10

New member
וואללה הברקה של ממש ../images/Emo13.gif

על כל פנים זה שחרור של אנרגיה ובמקום להלחם בה עדיף להודות לה
.

אייקו1

New member
אה, ודרך אגב בשלב הזה של המחלה

אני גם נאנחת - גם זה נחשב, לא?

חולשה שלאחר מחלה

לפי הרפואה הסינית, מחלה ממושכת שקשה להיפטר מהשאריות שלה מעידה: 1. על חולשה 2. על סטגנציה. אנחות מעידות על כך שיש חסימה באזור הסרעפת. חוץ מחליטה של עלי תירזה (לינדן או תיליה) וסמבוק, והעצות שניתנו לך, אני מאוד ממליצה על טיפול טוב במגע.

אייקו1

New member
האמת זאת עדיין לא מחלה ממושכת

מדובר במעין שפעת מינורית כזאת שהתחילה לפני כ-3 ימים בערך, וכאמור בשלבי סיום. חסימה באיזור הסרעפת תיתכן כי אני גם מרגישה שאין לי מספיק אוויר (ועכשיו האף גם סתום מה שמסביר את זה). טיפול במגע? נמנעתי מללכת לתירגול של העיסוי השבדי בגלל שאני שומרת על עצמי למחר לשיעור ג'ין שין
אם מחר ארגיש יותר טוב ואוכל ללכת - אקבל גם טיפול
עכשיו מטריד אותי הכאב בגרון. מכאב כזה מטריד בדרך, הפך לכאב בבליעה

למעלה