just me 89
New member
כאבי גב
שלום, אני בת 25, סובלת מכאבי גב וכאבים בכפות רגליים
זה התחיל בערך בצבא, בנסיעה לבסיס הייתי עומדת כל הנסיעה כ 20 דקות והגב והרגליים היו מתחילים לכאוב לי
הלכתי לרופא צבאי והייתי הולכת לפיזוטרפיה בצבא
אחרי שהשתחררתי עשיתי גם פיזוטרפיה, בשני המקרים לא הרגשתי שיפור
יש לי פלטפוס, עשיתי מדרסים (מאוד יקרים) בתקווה שיעזרו לי
עד לא מזמן הייתי יחסים בסדר, כאילו היו לי כאבים, ולעמוד יותר מרבע שעה לא בדיוק היה אפשרי, הייתי סובלת אבל הייתי מודעת למגבלות שלי
בחודש האחרון המצב ממש החמיר, בקטע שגם כשאני יושבת כפות הרגליים שלי מתחילות לכאוב, ובעמידה עוד יותר קצרה הגב והרגליים כואבים
הלכתי למקום שבו עשיתי את המדרסים כי חשבתי שאולי משהו בהם נהרס ובגלל זה החלו הכאבים, הוא אמר שהמדרס תקין והוא מתאים לי לצורת הרגל, ושגם העמידה שלי תקינה ושכנראה זה בעיות גב
קבעתי תור לאורטופד, מי שעשה לי את המדרס אמר שהאורטופד לא יכול לעזור לי ושאני צריכה פשוט פיזוטרפיה, אני בספק שהפעם הפיזוטרפיה תעזור
אני בת 25 והגוף שלי כמו של קשישה, בקושי מסוגלת לעמוד וסובלת מכאבים מטורפים
חברה שלי הייתה שבוע שעבר בדיקור בשביל כאבי צוואר או משהו כזה
חשבתי אולי גם לנסות רפואה משלימה כי אני כבר דיי פסימית לגבי הרפואה הקונוונציונאלית
קראתי שגם שיאצו וגם דיקור עוזרים לכאבי גב, מה ההבדל בניהם והאם נראה לכם שהם יוכלו לעזור לי במצבי?
תודה רבה לעוזרים, וסליחה על החפירה
שבת שלום
שלום, אני בת 25, סובלת מכאבי גב וכאבים בכפות רגליים
זה התחיל בערך בצבא, בנסיעה לבסיס הייתי עומדת כל הנסיעה כ 20 דקות והגב והרגליים היו מתחילים לכאוב לי
הלכתי לרופא צבאי והייתי הולכת לפיזוטרפיה בצבא
אחרי שהשתחררתי עשיתי גם פיזוטרפיה, בשני המקרים לא הרגשתי שיפור
יש לי פלטפוס, עשיתי מדרסים (מאוד יקרים) בתקווה שיעזרו לי
עד לא מזמן הייתי יחסים בסדר, כאילו היו לי כאבים, ולעמוד יותר מרבע שעה לא בדיוק היה אפשרי, הייתי סובלת אבל הייתי מודעת למגבלות שלי
בחודש האחרון המצב ממש החמיר, בקטע שגם כשאני יושבת כפות הרגליים שלי מתחילות לכאוב, ובעמידה עוד יותר קצרה הגב והרגליים כואבים
הלכתי למקום שבו עשיתי את המדרסים כי חשבתי שאולי משהו בהם נהרס ובגלל זה החלו הכאבים, הוא אמר שהמדרס תקין והוא מתאים לי לצורת הרגל, ושגם העמידה שלי תקינה ושכנראה זה בעיות גב
קבעתי תור לאורטופד, מי שעשה לי את המדרס אמר שהאורטופד לא יכול לעזור לי ושאני צריכה פשוט פיזוטרפיה, אני בספק שהפעם הפיזוטרפיה תעזור
אני בת 25 והגוף שלי כמו של קשישה, בקושי מסוגלת לעמוד וסובלת מכאבים מטורפים
חברה שלי הייתה שבוע שעבר בדיקור בשביל כאבי צוואר או משהו כזה
חשבתי אולי גם לנסות רפואה משלימה כי אני כבר דיי פסימית לגבי הרפואה הקונוונציונאלית
קראתי שגם שיאצו וגם דיקור עוזרים לכאבי גב, מה ההבדל בניהם והאם נראה לכם שהם יוכלו לעזור לי במצבי?
תודה רבה לעוזרים, וסליחה על החפירה
שבת שלום