כאבי גב

yarden1210

New member
כאבי גב

שלום,
אני סובלת מזה זמן מכאבי גב וחשבתי לנסות דיקור סיני.
אני מצרפת למטה קישור למטפל שמצאתי, אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אותו או התרשמות שלכם מהמטפל.
תודה

dudusapir

New member
אני בעד עיסוי

במידה וזה לא דלקת או פריצת דיסק.
אני ממליץ על עיסוי חזק וטוב: חימום וריכוך השרירים מקל על כאבים.
כמו כן אני ממליץ על שילוב מניפולציות (פיתולים וכדומה) ממטפל מקצועי.
לפעמים עצב נלחץ ע"י מערכת השלד.

misty10

New member
תלוי ממה נובעים כאבי הגב...

לרוב זה על רקע של שרירים תפוסים ואז אני הייתי ממליצה (כמו הקודמת) על עיסויים שונים.
דיקור גם יכול לעזור, אולם הוא פחות מתאים לכאבים על רקע שרירים (לדעתי)

ינוקא1

New member
בהנחה וזה לא מודעה פרסומית

אינני מכיר שום דרך להתרשם ממדקר חוץ מאשר לקפוץ למיים.

כמומחית לטיפול בכאב גב

אני בהחלט מאמינה שזה יכול לעזור! יותר מפעם עבדתי בשיתוף פעולה עם מדקרים וראיתי עד כמה זה הועיל לטיפול.
חוץ מזה 2 דברים:
מצד אחד אני לא מכירה את המטפל שציינת אך מאמינה בכישוריו (כולנו מוכשרים). השאלה היא יותר האם הוא מתאים לך? כי זה מה שחשוב! האם הוא יתן מענה לצורך הספציפי שלך...זאת שאלה שרק אבחנה מקצועית מדויקת תוכל לתת לך.
מצד שני איפה כואב לך בגב? בגב התחתון? בשכמות? כי שם תמונה התשובה לריפוי האמיתי שלך. כשתדעי ממה נובע הכאב ברמה הרגשית...אני מאמינה שתמצאי את פתרון שלך לתווך ארוך!
בהצלחה!

0 אור 0

New member
שיטות שיכולות לעזור לכאבי גב

הי ירדן,
יש הרבה מאד שיטות שיכולות לסייע לכאבי גב:
החל משיטות שונות של עיסוי, שיאצו, ועוד כמה שיטות מגע שמתמקדות במערכת התנועה והשרירים
המשך בשיטות של תנועה מודעות מפלדנקרייז, דרך יוגה ועד צ'י קונג, וכולל שיטות כמו גרינברג שמשלבות את המגע עם התנועה,
וכמובן גם דיקור סיני עוזר לבעיות רבות של כאבי גב - כאשר הרבה פעמים המטפל יבחר גם הוא לשלב שיטות נוספות שכלולות ברפואה הסינית כגון טוינא או צ'י קונג.
כפי שכתב ינוקא החשוב ביותר הוא המטפל הנכון - יכולתו לאבחן את מקור הבעיה, להתאים לך את הטיפול הנכון, ולהדריך אותך לגבי יציבה נכונה ותנועתיות נכונה שיעזרו לך להמנע מהכאבים בעתיד.
אני לא מכירה את המטפל שבקישור ששמת, אך מקווה שהתובנות שקיבלת מהתשובות בשרשור יעזרו לך לראות את דרך הטיפול שלו ואם היא מתאימה לך.

שיאצו מומלץ

כמו שציינו קודמי שיאצו טיפול מצוין לכאבי גב
כתבת שיש קישור למטה אך אני לא רואה קישור
ממליץ לבדוק את האתר הזה wellness המכיל הרבה מאמרים בנושא

למעלה