כאבי גב

hodaya367

New member
כאבי גב

מה יכול לעזור לכאבי גב אקראיים (זה קורה כמה פעמים בשבוע וללא סיבה מיוחדת !)

hodaya367

New member
הי

אך אינני מעונינת במסאג`,אין משהו שאני יכולה להכין שייקל לי על הכאבים?

כאבי גב..

את יכולה למרוח שמן ארניקה על המקום הכואב אך שימי לב שאין פצעים פתוחים באותו מקום.

hodaya367

New member
הי שוב

וזה אכן יעזור לכאבים? לאחר שמרחתי את השמן ,תוך כמה זמן זה משפיע? תודה רבה מראש

זו לא תרופת קסם

אבל זה עוזר להוריד כאבים ודלקתיות. כשאת מורחת תעשי לעצמך עיסוי בעדינות על המקום - או שתבקשי ממישהו שיעשה לך. ולאחר מספר פעמים כבר תרגישי הטבה. אם אני לא טועה לוולדה יש שמן ארניקה.

עוז46

New member
את מבינה

שלפי תאור המקרא שלך אפשר רק לפנטז על גורם כאבי הגב שלך. כמו כן גם התשובה, יריה בעינים עצומות. ממליץ ליותר פרטים, איכן בדיוק הכאב,ממתי, באיזו תנוחה וכל מיני שאלות סבתא לא יודעת בדיוק לשאול.( צריך לראות ולהרגיש) מומלץ לשאול גם בפורום עיסוי.

hodaya367

New member
הי

הכאב הוא בגב התחתון, זה כבר כמה שנים וזה קורה לסירוגין(פעם יש כאבים ופעם אין) זה קורה לבד ללא כל תנוחה מיוחדת ואין לי בעיה רפואית כלשהי, יש לך רעיון מה הבעיה או הפתרון?תודה מראש

עוז46

New member
לגב תחתון

שהוא כ70% מהאוכלוסיה הבוגרת (הערכה צימחונית) יש מספר גורמים. בעיקר הפעלת הגוף לא נכון, להרים תינוק חמודי עם הגב ולא עם הבירכים, עבודות בית שיגרתיות כמו שטיפת רצפה ואפילו ישיבה ממושכת גורמת לכאבי הגב. רצוי ללכת למטפל בתחום המגע- שיאצ'ו,תאילנדי, רקמות עמוק, טריגר פוינט וכו' לעזור לכאבי הגב ואולי עם יש מזל אפילו לרפא. יחד עם זאת, כדאי לדבר עם בעל המקצוע ולמצוא את גורם כאבי הגב וכן תרגילי חיזוק ושיקום.(כמובן שאי אפשר לעשות זאת עם שלט רחוק, חבל). שימי לב! יכול להיות שהבעיה בכלל בשרירי הבטן ולא בגב!! לכן כדאי מאד ללכת, לשפר את איכות החיים שלך, ולא לדרדר אותם. בהצלחה.

0 אור 0

New member
ואיך שכחת להוסיף פעילות גופנית?

הסוד הגדול של מניעת כאבי גב, הוא דוקא לא המעסה, אלא הפעילות היומיומית הנכונה והמודעת, בין אם זה פלדנקרייז, טאי צ'י או יוגה - העיקר לנוע, לחזק את השרירים, למתוח אותם, לשחרר אותם וללמוד את התנועה הנכונה ששומרת על הגב (ולא לשבת כל היום על הכיסא)

עוז46

New member
אומנם לא מודגש

|אבל בתשובה מופיע ההתיעצות לגבי המשך שיקום (בדרך כלל בתרגילים ), עם הדרכה נכונה ממעסה או ממי שיכווין בצורה נכונה. חשוב לא להמציא את הגלגל החמישי ולבנות תוכנית מובנת עם ובעזרתו של מי שמתמצא בתחום.

avia800

New member
כאבי גב - תרופת 'פלא'

שלום רב - כאבי גב כמה פעמים ללא סיבה מיוחדת - יכול להעיד על הרגל שגורם לכאב (כמובן צריך לבדוק) צריך לבדוק: איך את יושבת ? האם את הרבה מול מחשב במהלך היום - או בקריאה הרבה?

למעלה