כאבי גב תחתון

Oxycodone

New member
כאבי גב תחתון

כבר שבוע יש לי כאב כזה בגב התחתון -עצם הזנב ? לא יודע איך זה נקרא בסוף עמוד השדרה. מין כזה עיקצוץ שלא עובר כבר שבוע - מה זה? יכול להיות שזה קרה לי מפעילות פיזית לא טובה ? ביום שישי שעבר עבדתי בעבודה פיזית שהרמתי איזה 200 כיסאות על שולחנות והורדתי אז יכול להיות שזה מזה ? או שזה קשור לקור ורוח בחורף ? אולי בגלל שאני ישן עם חולצה קצרה ? בדרך כלל שהיו לי כאלה כאבי גב זה עובר תוך יום יומיים , עכשיו זה כמעט שבוע..מה זה יכול להיות ? אם מרטיביים במים חמים או קומפרס משהו זה עוזר ?

כאבי גב

שלום, כל הסיבות שמנית אפשריות. קח משהו נגד כאבים, הקטן מאמצים וחכה בסבלנות. ברוב המקרים הכאבים חולפים מעצמם. בברכה,

Oxycodone

New member
אבל זה כבר שבוע ככה

מיום שישי שעבר זה ככה , בדרך כלל עובר תוך יום יומיים אם יש לי כאבי גב. ז"א זה הגיוני שלמישהו בן 24 יהיה משהו בגב מה הגוף האנושי כזה חלש ? יכול להיות שזה דלקת מהקור של החורף או משהו ? מה לקחת נגד כאבים ? אני לא רוצה להשתמש בתרופות. שמתי ערק על הגב וישנתי ככה ולא עזר , שמתי גם משחה כזו הודית חריפה וגם לא עזר. יכול להיות שיש לי התכווצות שרירים בכל הגוף ? גם ברגל גם בכף רגל ? גם שאני גם מהכסא אני מרגיש את עצם הזנב לפני הישבן אבל בעיקר יש עקצוץ כאב כזה בגב התחתון. ממה זה יכול להיות ? הרי אני לא עובד בעבודה פיזית , רק פעם בשבוע ביום שישי האחרון הרמתי קצת כסאות אבל חוץ מזה אני גם עד לפני שבועיים שיחקתי כמה פעמים בשבוע כדורסל ואף פעם לא היו לי כאבי גב אם אני הולך לאורטופד הוא יכול לעשות צילום ? ולומר לי אם זה התקררות ? או דלקת מהקור ? או ממה זה ?

למעלה