כאבי גב תחתון

Eddy13

New member
כאבי גב תחתון

הא יש לי כאבי גב תחתון ממש מציקים, אבל עכשיו הם רק שאני מתחיל לשבת הם מתחילים להופיע לכמה זמן שאני הולך עומד אין ממשש בקושי יש,עברתי פזיותרפיה של כזה מכונה ששמו לי על הגב עם זרמי חשמל וכרית חימום על זה זה עזר, אחר כך המשכתי לבד בתרגלים שאני לבד ראיתי כמו זה: http://www.harim.co.il/img/par3709.jpg שאני עולה ויורד, ובטן וזה גם ממש עזור התרגלים, אבל הכאבי גב מתחילים שאני יושב ואני עדיין איכשהו מרגיש שהשריר שם לא השתחרר הרגשה מוזרה כזאות איך להסביר. כיאלו מה לעשות למה זה דווקא שאני יושב? ועם התרגילים עזרו זה אומר שזה השרירים לא העצמות או עמוד השדרה נכון?

ננסה לעזור

התרגיל שהראת כדוגמא לא הייתי מבצע גם כשאני בריא כמו סוס זה תרגיל ברמת קושי סופר גבוהה וכאשר יש כאבי גב צריך להתחיל בתרגול בסיסי יותר של שרירי היציבה ולא של שרירי התנועה כאב בישיבה יכול להגרם כתוצאה ממספר גורמים בינהם חולשת שרירי יציבה,לחץ על אזור מסוים בעמוד השדרה בעקבות ישיבה "לא נכונה",דלקת שהתפתחה בעקבות עומס מתמשך ועוד... האם גם כואב בשעות הלילה כשאתה שוכב? האם כואב בבוקר כשאתה קם?

Eddy13

New member
שאני שוכב

מממששש בקטנה בקושי. וכנ"ל שאני קם בקושי אני מרגיש את זה ממש בקטנה.

Eddy13

New member
והכאבים מאז או מתמיד רק בצד ימין

בגב תחתון אך ורק בצד ימין.

לרוב הכאב משפיעה בעיקר על צד אחד

לפי תשובותיך המרכיב הדלקתי בבעיית הגב פחות משמעותי ללא בדיקה הייתי ממליץ לך לחפש מידע על תרגילים לגב ,ליציבה,ולתנועתיות לא תרגילים לספורטאים בריאים אלה לאנשים עם כאבי גב וכך להתחיל תהליך של חיזוק במקביל לשיפור התנועתיות ממליץ בחום על שחיה חתירה או גב אם יש לך נגישות לבריכה

Eddy13

New member
כן יש לי ניגישות לבריכה.

אבל לא מצאתי תרגילים אחרים, ולפניש התחילו הבעיות גב הייתי רץ 3 פעמים בשבוע, אימוני כוח הכול. כי כזה תרגיל ששוכבים על הבטן ומעלים את הידים והרגלים באותוו זמן זה גם תרגיל טוב? ואין מצב שזה פרצית דיסק או משהו בחוליות או עמוד שדרה נכון?

למעלה