כאבי גב נורא קשים.

כאבי גב נורא קשים.

לא ממן עסקתי בפעילות ספורטיבית. ועכשיו במשך שלושת הימים האחרונים הגב נורא כואב לי .. קשה לי לנשום עמוק ,להשתעל .. יחד עם זאת יש לי חום שעולה ויורד וכאבי ראש חזקים ובכל פעם שאני משתעלת כואב לי בגב התחתון בצד שמאל. מה עליי לעשות כדי שכל זה יפסק וגם לא יחזור שנית?

מאיר72

New member
מנוחה

יכול להיות כאן ערוב של כמה דברים, יש אפשרות שאת מקוררת וקררת את הכליות ובגלל זה כואב לך הגב התחתון (או שעשית תרגיל בעייתי) ויש לך שיעול וקושי לנשום, כך גם לגבי החום. ההמלצה שלי היא קודם ללכת לרופא ולראות שהכל תקין ולא נוצר איזשהו נזק לגב ו/או לאחד מהאברים הפנימיים, ואח"כ ללכת לטיפול ברפואה הוליסטית, (אני משוחד לרפואה הסינית)

harduf9

New member
אחרי הבדיקה של הרופא אפשר לעשות עיסוי או

שיאצו. ובכדי שלא יחזור לעשות אימונים הדרגתיים וקלים יותר ועדיף עם מאמן כושר. בריאות שלמה גיא הרדוף

כיסופון

New member
כוסות רוח!

כנראה שבמהלך הפעילות הספורטיבית עשית פעולת התגמשות והיא יצרה התקווצות שרירים בין צלעיים, וכשאת משתעלת הכאב מקרין לגב התחתון. כוסות רוח יכולים בהחלט לשחרר את התכווצות השרירים כפי שאת מתארת..., נשמע מפחיד וכואב! ממש לא! כמובן שיחד עם זאת כדאי לפנות לרופא על מנת לקבל כדור נגד כאבים אם תרצי תוכלי לפנות אלי במסר או בטל'. והעיקר שתרגיש טוב , ותמשיכי ליצור אומנות

למעלה