כאבי גב כרוניים

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
כאבי גב כרוניים

יש לי מטופל שסובל מכאבי גב. כל טיפול הוא מתלונן על כאבי גב. אשמח לקבל תכנית טיפולים בשביל להקל על כאבי הגב שלו... קצת רקע על המטופל: בחור בן 26, סובל מצליאק, סובל מבעיות נפשיות, מתלונן על כאבי ראש ומחשבות טורדניות בנוסף לכאבי גב. תודה על העזרה

LCA- קצת קשה יהיה

להגיע לסיבה שבגללה המטופל סובל מכאבי גב.. חסרים פרטים.. למשל במה הוא עוסק?איזה חלק בגב כואב?{גב תחתון,אמצעי או עליון}.לבדוק איזה אברים בגוף מקבילים לאותו אזור בגב שכואב לו.אולי להגיע לסיבה דרך אברים אילו..אני בטוח שחברי המלומדים יוכלו להגיד לך עוד הרבה דרכים לבדוק..שלומי כנס לפעולה..

LCA

New member
קצת פרטים

הבחור נמצא בהוסטל של פיגור ושיקום, עובד במפעל אריזה שקשור להוסטל. אני חושבת שהיציבה שלו בזמן ההעמסה של הארגזים גורמת לו לכאבי גב...

csh018

New member
עדיין חסר באיזה חלק בגב ?

כמו שציינת כנראה בעיית יצבה והעיסוק. חשוב ללמד את הבחור כאשר הוא מחזיק מטען אסור לו לבצע סיבוי עגן כדי למסור את מה שבידיו אלה עליו לבצע סיבוב מלא עם גופו. יצירת סיבוב עם העגן הורסת את הסחוסים ואחר כך..... בזמן שהוא שוכב על הגב בזמן טיפול למתוח את העגן כדי למנוע לחץ על הגשר. שהוא שוכב לישון שיכבת עובר ( כפית ) ולהכניס כר בין הרגליים. אלו דברים שיעזרו לו, אולי ללמד אותו תרגילים מפלדנקריז. בהצלחה שלומי

LCA

New member
העסק

המשפחתי לא ממש ברור לי... הוא חי בעולם מבולבל (לפחות ככה זה נראה בשיחות שלנו בזמן הטיפולים).

למעלה