כאבי גב כרוניים

maxi851

New member
כאבי גב כרוניים

היי אני בן 25 עוד מעט 26 :) אני סובל מכאבי גב מאוד חזקים אחרי 13 שנה של ריקוד. אני די מתוסכל, ניסיתי מדרסים, פיזיותרפיה ועוד כל מיני טיפולים. מה ניתן לעשות ברפואה משלימה שיכול לעזור לי ולהפחית את כאב הגב שלי...?

כדאי לאבחן אם המקור פיזי או אחר.

כאבי גב שלא עוברים או נחלשים בטיפולים מגוונים, יתכן שיש להם מקור רגשי. ממליץ על IPEC לאבחון מדוייק, ויש כמובן גם כלים בשיטה לטיפול.

maxi851

New member
היי סביון

אתה יכול לרפא אסטמה? (לייתר דיוק להקל על התסמינים). בברכה.

אישית אני ממליצה על יוגה

כאשר סבלתי מכאבי גב כרוניים, יוגה הייתה הדבר שעזר לי ביותר, אחרי טיפולים רבים אחרים שעברתי. בעזרת מורה מיומן וקשוב וכמובן עם הרבה הקשבה לגוף, בהחלט יש תוצאות.

maxi851

New member
היי נטע

מודה...לא ניסיתי יוגה. אני סובל מ-ADD אני מניח שיהיה לי קשה להתרכז. בברכה.

Assaf Feldman

New member
כאבי גב כרוניים

היי, ממליץ על דיקור סיני, אחת השיטות היעילות לטיפול בכאבי גב, כמו כן בדרך כלל בגילך יש תוצאות מהירות. בהצלחה

dudusapir

New member
בתור רקדן בעצמי ומטפל

אני רוקד כבר 22 שנים. 5 ימים בשבוע. ההמלצה שלי היא חיזוק שרירי הבטן והורדת הלחץ מהגב. לא כתבת אם עשית צילומים. אולי יש לך פרית דיסק? אם זה סתם לחץ של החוליות על העצבים לפעמים מניפולציות ועיסוי יכולים לעזור! בכל אופן מאחל לך הצלחה ותמשיך לרקוד!

0 אור 0

New member
יש פתרונות לכאבי גב

הפתרון כמובן תלוי באבחון המדויק של הבעיה (כולל האבחון המערבי שמספר לנו אם יש פריצת דיסק ), אבל בגדול אני יכולה להגיד שהפתרון יכלול 3 מרכיבים עקריים: 1. לימוד של תנועה נכונה ומודעת - אם זה יוגה, כמו שהמליצו מעלי, פלדנקרייז, פילאטיס בהדרכה אישית (שאגב הומצא על ידי רקדן לטיפול בבעיות של רקדנים בהתבסס על תנועות מיוגה ובלט) ועוד שיטות של תנועה מודעת: המטרה היא למצוא את הגורם ביציבה שלך שגורם לכאבים וללמוד איך לנוע נכון, כדי למנוע את הכאבים. 2. איזון השרירים והחזרתם למצב בריא - יש שרירים מסויימים שצריך לחזק וישרירים אחרים שצריך להרפות - כאן זה שילוב של השיטות מסעיף אחד עם המלצות פסציפיות של מטפל שמתמחה בנושא (עיסוי רפואי, פסיותרפיסט טוב וכד') 3. טיפול בשרירים תפוסים ונקודות טריגר - על ידי מעסה רפואי, מטפל בדיקור או בשיאצו

barakshiatsu

New member
כאבי גב,

כמובן שמומלץ קודם כל לעבור בירור אצל אורטופד בכדי למקד את שורש הבעיה גם עבור גישות "משלימות". כדאי מאוד לקחת סדרה של טיפולי דיקור או שיאצו, שיעילים לכאבי גב, בכדי להפחית את הכאב בטווח המיידי. במקביל, בכדי לשמור לאורך זמן על תוצאות הטיפול ועל גב בריא וללא כאב יש הרבה מקום לעבודה עצמית. חשוב להכניס לשיגרה תרגול פעילויות לחזוק השרירים המייצבים, "ריווח" השלד ושמירת היציבה, המומלצים ביותר: פלדנקרייז, יוגה ופילטיס. שיהיה המון בהצלחה, ברק.

maxi851

New member
פריצת דיסק

עשיתי צילומים, אין לי פריצת דיסק. יש לי עקמת ממש קלה. יש לי גם פלאטפוס דרגה חמורה, אולי זו הסיבה. בברכה.

כאבי כב

הי maxi אני מזמין אותך להיכנס לאתר שלי. שם תמצא סרטונים ומאמרים, שאולי יעשו לך "סדר" בבלגן :) אשמח להוסיף פרטים בטלפון - 0544629068 לילה טוב אורי הלפרין www.gav-hofshi.co.il

ledwolf

New member
יש פתרון לכאבי גב

היי ההמלצה שלי היא סדרה של טיפולי שיאצו. בהם ניתן להבחן את הבעיה שיש לך ולטפל באופן נקודתי. זאב רוטמן מטפל בכיר אתה מוזמן לבקר באתר שלי www.regashel.co.il

maxi851

New member
שיאצו

היי זאב....:) התרשמתי מהאתר, אני מבין שאתה מאזור המרכז. מה שאני לא מבין מה זה טיפול שיאצו? מה אני ארגיש? ואיך ניתן להקל על הכאבים שלי? בברכה.

האם מדובר בכאבי גב תחתון?

והאם אתה עדיין רוקד? מתי התחילו הכאבים? איפה הם בדיוק ממוקמים? כאבים בגב תחתון לפעמים קשור לשינויים במסגרות או מקום מגורים. אתה מוזמן לקרוא מאמר על כאבי גב תחתון, אם בכך מדובר.

למעלה