כאבי ברכיים

אבל למה באלימות? ../images/Emo12.gif

במקום
, לא עדיף
, או
, או
בהחלט מסכים שכל מטפל צריך להשתמש בכלים הטובים ביותר העומדים לרשותו לטובת המטופל. שבוע טוב!

../images/Emo171.gif../images/Emo9.gif|לי../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo85.gif../images/Emo39.gif

כאבי ברכיים

הי יהודית מתוך נסיוני הרב בתחום ישנם שני אפשרויות שאני יכולה להציע לך 1) עיסוי רפואי ועמוק על הרגליים וגב תחתון, בעיות ברכיים נובעות גם מהכליות, אם הייתי עושה לך אבחון היינו יכולים לראות מאין הבעיה ואז היינו מטפלים בה יותר נכון. אם את בדאגות כלכליות סביר להניח שזה גם משפיע (לפי הרפואה הסינית) וכשאנו מודעים לבעיה- זה חצי פתרון... 2) מגנטים כמובן- ישנם ברכיות מיוחדות לבניית הסחוס... ע"י הזרמת הדם והחמצן שהם המרכיבית הפיזים החיוניים לבריאותינו.. אשמח לעזור לך אם תרצי שיהיה לך הרבה הצלחה במה שתבחרי הרבה בריאות אורה

שילוב הכי טוב

לטפל בברכיים זה שני דברים. יש תוסף מזון שמורכב משלוש חומצות - גלוקוזמין, כונדרויטין, גופרית. לצוצר הזה יש תוצאות הכי טובות לטיפול בברכים. בנוסף ממליץ לעסות עיסוי רפאוי עם שמנים ומניפולציות עם ברכיים. מניסיון שלי אם מקפדים בהמלצות אלו יש שיפור ניקר תוך כמה שבועות. מיכאל

למעלה