כאבי בצים

דורא

New member
כאבי בצים

למה קורה?איך מונעים אותו ?ואיך מתפתרים ממנו?

zzים הצידה כשהBאונסר Bועט?

ברצינות, אם כואב לך בביצים ולא מבעיטה, לך לרופא. אין סיבות נורמליות לתופעה שאני מכיר.

הזוייה

New member
על הוובוס

כאב ביצים זאת מטאפורה המתארת תוצר של החירמונייציה המאופיין ע"י גודש דם המתרחש באזור האשכים (ביצים) וגורם ללחץ כמו הר געש לפני התפרצות. הסברה היא ככל שמקיימים יותר יחסי מין כך אין "כאבי ביצים". כמו כן, קיימת הנטייה לומר לאישה, שמסרבת לסקס הוא "את מותירה אותי עם כאבי ביצים".ברגעים שכאלו אתה תמיד מוזמן תמיד להצטרף למועדון המאונן המתמיד, כך תיפטר מהכאבים הללו. עשית לי עם השאלה הזו גודש בקיבה כעת, אני חוששת שזה מהביצה שאכלתי הבוקר: )

מטאפורה?

חשבתי שזה היה טריק עלוב לגרור בחורה למיטה נגד רצונה שעבד פעם בשנות השישים. השואל שאל שאלה שחשבתי שהיא ברצינות אז שלחתי אותו לרופא. אני גבר 32 שנה ועוד לא קרה לי (והיו לי תקופות יובש של לא מעט חודשים), שום מטא ושום פורה. אין תופעה טבעית כזו.

אולי לך זה לא קרה

אבל אני יכול להעיד מעצמי שבהחלט יש תופעה כזו אצלי (ויש לי הרגשה שאני ממש לא היחיד). מספיק שלא אביא ביד 3-4 ימים והתופעה תתרחש (וזה בהחלט כואב ואף מביא למצב של קושי בהליכה). את זה גיליתי בטירונות כשמרוב עייפות וקוצר זמן לא היה את הרגע לאונן ואחרי כמה ימים פשוט הייתי חייב כי לא יכולתי לעשות כלום בערך. כמו כן היה מקרה (אחד מיני בודדים) של התמזמזות קשה עם מישהי מאיזור חיפה שהופסק באמצע ואז הייתי אמור לנסוע לת"א חזרה. חצי דרך נהגתי אם רגל על הדשבורד עד שנשברתי, עצרתי לצד הכביש המהיר, פרקתי, והמשכתי הלאה. אף פעם לא השתמשתי בזה כנסיון לגרום למישהי לעשות משהו שהיא לא רוצה, וכמו שאמרה הזויה, תמיד אתה יכול לעזור לעצמך כך שזה מטופש ואף נבזי להגיד "אוי כואב לי". בכל מקרה, תלמד לא להכליל מעצמך לעולם כולו, זה צעד חשוב בחיים :)

הסבירה ההזויה

וצדקה.. מונעים כאב מסוג זה על ידי אוננות ואז מילוי אמבטיה המים פושרים להרגעת האיזור ולזרימת דם נכונה. גם יחסי מין יכולים לפתור זאת (הפיתרון הראשון בא במידה ואין בת זוג בסביבה). במידה והכאבים לא נבעו מאיזה שהוא אקט מיני שלא מוצה- יש להיוועץ ברופא אם הכאבים לא חולפים תוך 4-5 שעות. תרגיש טוב.

למעלה