כאבי בטן

מזלדגים

New member
כאבי בטן

יש לי בן עם CF שגילו 16. הוא סובל לפעמים מכאבי בטן. האם יש לכם הצעות מניסיונכם?

jasmine38

New member
אוי, קשה לעכל

ראשית אפשר להניח שאתם מטופלים במרכז CF, ואם כך הדבר, הרי שיש לבחון ולחקור את המשמעות "לפעמים" וחפש אם יש הקשרים למזון מסויים ואו ללזמנים מסויימים. במרכז בו תם מטופלים (בהנחה שאתם משתפים פעולה) יש תיק של הסטוריה, שאולי תשפוך אור על המקרה בספציפי. פגישה רצינית עם דיאטני כבר קיימתם לאחרונה? שלושה תכשירים שאנו נותנים לבנינו בן ה-7 ומסייעים לו. פגלקס - ראו קובץ מצורף אסידופולוס - ראו קישור מיצוי של שזיפים מיובשים - מכינים בבית (זה גם טעים)

מזלדגים

New member
כאבי בטן

שאלתי לפני מספר ימים על עצות לעזרה במצב של כאבי בטן מתמשכים ואני לא מוצאת לא את השאלה ולא את התשובות. אשמח מאוד לעזרה בנושא. האם מישהו ניסה רפואה משלימה?

jasmine38

New member
שלום לדגים ולמזל

קיבלת התייחסות לפני ימים אחדים. אם אתה לא מוצא את שאלתך, יתכן שהיא הוזזה אוטומטית לדף הקודם/לדף האחורי (6). בפורום (בדף הראשון) מוצגים רק 15 השירשורים הראשונים. בתחתית דף זה יש אפשרות לבחור בדפים הקודמים או בארכיון. לגופו של ענין.. להלן הקישור לתגובה שקיבלת

LullaBelle

New member
תה ירוק

ממש טוב לבטן. מרגיע מאוד גם את הבטן, וגם את הנפש, ושלא אשכח - גם טעים בטירוף!

vikvik

New member
יש פוזות מסויימות

שיכולות להרגיע את הכאב. תלוי גם בסוג הכאב אם זה גזים לדוגמא מאוד עוזר לי לכרוע על הברכיים ולשכב ככה , כאשר הברכיים מעסות את הבטן. אם מדובר בכאב יותר כללי ומנדנד , הרבה פעמים אני שוכבת על הבטן , ושמה יד מתחת לבטן. בכך שאני שוכבת על היד זה לוחץ ומפזר חום. אפשר לנסות לנשום לתוך היד ופשוט לעשות דמיון מודרך של חום שמתפזר לכל הגוף. אצלי זה מאוד מאוד עובד. לפעמים אני מתעוררת עם כאבי בטן ושוכבת ככה כמה דקות טובות , וקמה ללא כאבים. כמובן עדיף שהיד שתהיה של אהוב , או אמא

למעלה