כאבי בטן!!

hatulmastul

New member
כאבי בטן!!

הופיע לי פתאום לפני רבע שעה בערך כאבים חזקים בבטן התחתונה בצד שמאל מה זה יכול להיות?!?!!? ומה לעשות??? (אני בחורה)

orend123

New member
אוי ואבוי זה חייב להיות!!!

לפי הסיפור שלך זה חייב להיות החיידק הטורף האלים שמסתובב לאחרונה באוויר אם אכלת בשר/חלב/סויה או מוצרי פרווה אחרים גשי לחדר מיון-במיידי!!! מהר מהר אין זמן!!! אנשים כבר מתו בעבר!!!!!!!! זה מתחיל עכשיו בכאב בטן ונגמר ביצור שיוצא מהבטן!!! נו מה לא ראית הנוסע השמיני??? מה את עושה פה עדיין?! רוצי למיון!!! פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו

orend123

New member
תקחי את היד המוטה שלך ותדחפי אותה

באמת נראה לך שמזיז לי?

תקשיב אנשים במצוקה (וברור שזה המצב)

לא בדיוק ממהרים לקרוא את ההודעה...וחבל (אולי צריך להגדיל\להבליט לתשומת לב המנהלים)...חות מזה ממש לא יפה לצחוק על מקרה כזה...ועוד יותר להגיב בצורה כזו קשה למישהי שניסתה לגרום לך לשים לב לטעות שלך...

כנס בבקשה...

למרות שהבנתי עכשיו שזאת\זה עוד טרול... ע"ע דף הודעות אני לא אבקש סליחה כי לדעתי לא ידעת שזה טרול בהתחלה ואיך אני יודע זאת? בגלל התגובה החריפה לגב' קוקי...

afiksambol

New member
מוצרי פרווה ? ? ?

נו באמת..... קודם כל זה לא טעים וחוצמזה שהם משאירים סיבים בין השיניים ובגרון...

d a n i e l 111

New member
דבר ראשון...

אל תתיחסי לכל המצחיקים שהשאירו הודעות קודם... דבר שני מומלץ בחום רב לגשת לבדיקה רפואית... ולהגיד שיש כאב בטן מצד שמאל התחתון של הבטן...זה לא אומר הרבה... תהיי בריאה... ולילה טוב

אין שכל, אין דאגות!!!

כולם נתנו עצות, בלי להסתכל בהודעות הקודמות שלה... כנראה שהיא/וא אוהב/ת להציק... אז התשובה שלי אליה: כנראה שזה חלקיקי זרע קרוש שנתקעו לך שם... ומי שלא מבין, שיסתכל בכרטיס שלה...

למעלה