כאבי בטן

BadMod

New member
כאבי בטן

ערב טוב. מיום חמישי התחלתי להרגיש לא טוב, זה התחיל בכאבי בטן די "עדינים" והמשיך בחום שעלה וגבר, כאבי ראש ותחושה כללית לא טובה, משהו בסגנון של שפעת. היום בבוקר החום כבר ירד כמעט לגמרי אחרי כמה תרופות סבתא, לעומת זאת הכאבי בטן התחזקו ואיתם הגיעו גם שלשולים. הכאבים מאוד עזים באים בהתקפים כל 4-8 דקות למשך 30-40 שניות בערך. הכאבים הם בעיקר באזור הטבור וגם מעל הטבור אך שם הם פחות דומיננטיים. זכור לי שלפני כמה שנים היה לי בעיה דומה, הלכתי לבית חולים ואושפזתי שם יום, לאחר יום זה חלף והסיבה לכך שאמרו לי הרופאים היא תזונה לא נכונה. האם זו הסיבה היחידה שיכולה להיות? ואם כן מה אפשר לעשות בינתיים איזה אוכל מומלץ כי כבר שלושה ימים אני סובל מכאבים אלה ואני רוצה להימנע מלהגיע לבית חולים. תודה רבה ושבוע טוב.

כאבי בטן

אני חושבת שאת צריכה לבדוק עם עצמך קודם כול אם את חושבת שזה קשור לתזונה שלך אם כן תבדקי מה אכלת ומה את חושבת יכל לגרום לתופעה זו. זה לא נשמע לי כמו משהו מהאוכל אלא משהו עמוק יותר אשמח לתת לך ייעוץ אני צריכה לדעת יותר פרטים דפנה נטורופתית N.D את מוזמנת לאתר שלי לרשום לי בפורום ואתן לך התייחסות אישית יותר www.d-naturalife.com

ינוקא1

New member
לא.

מן הסתם זה לא הכי קשור לתזונה אלא לסוף השפעת. או שאכלת אוכל שהיה מזוהם בחיידקים (בדרך כלל זה בעיקר מזון שקשור לבשר , ביצים , מיונז וכדומה) זו אפשרות סבירה. תרגיש טוב ורפואה שלמה. ואם צריך לגשת לבית חולים אז לגשת. בכל אופן זה שהחום ירד זה סימן טוב. תקפיד על שתיה מרובה של מיים. שלשולים יכולים לגרום להתיבשות אם לא שותים מספיק.

אחד55

New member
אני אוכל כל בוקר דגני בוקר אבל לא תעשייתיים

אלא את הדבר האמיתי: חיטה, שעורה ושיבולת שועל מבושלים. מאד בריא. המתכון: -------- כף בורגול (=חיטה) כף גריסי פניננה (=שעורה) כף שיבולת שועל (לא סובין אלא גרגרים דמויי חיטה) מבשלים במים על אש קטנה כ-20 דקות ומוסיפים קצת מלח.

למעלה