כאבי בטן

שוקiלית

New member
כאבי בטן

יש לי כל הזמן כאבי בטן ועוויתות ונפיחות מיד אחרי האוכל וזה נמשך כל היום גם ליום למחרת, מרגישה שלא יכולה לאכול יותר הרבה דברים: ירקות (חוץ ממבושל), פירות, מוצרי חלב, לחם מלא (חוץ מלחם לבן), בשר, קטניות, מיצי פירות..מה עושים? זה נמשך תקופה ארוכה רק ביצה, דג מבושל, פירה, לחם לבן וירק מבושל לא עושים בעיות אבל זה אומר שצריך זהו להפסיק לגמרי להמנע מהשאר?

אני יכול להמליץ על דרך טיפולית ועבודה עם שמני

שלום לך אני יכול מנסיוני לסייע לך בטיפול באמצעות IPEC ועבודה עם שמנים אתריים. אם את מעוניינת, צרי קשר. יש סבירות לאלרגיה למזון מסוים, או קבוצת מזונות, וצריך טיפול תומך שאפשר להשיגו בעזרת שמנים אתריים בלקיחה פנימית. כדאי לבדוק גם תסמונת מעי רגיז/רגיש (כל אחד כפי שמכנה את זה.) סביון

הפוגלים

New member
טיפול רב מימדי

בטן לפי הראיה הכולית של האדם מכילה המון רגשות ובפרט כעסים מודחקים. זוהי כמובן הכללה, אך כדאי לחשוב עליה ברצינות. ישנם עוד דברים שהבטן מכילה מאיברים, תפיסות מינטליות לגבי עצמך דימויים שיכולים ליצור קושי במערכת העיכול. אני יכול להמליץ על טיפול שרואה באדם חמישה מימדים (גוף, רגש, מינטלי רוחי ורוחני) ומעניק טיפול בכל מימד. הטיפול עמוק, משלב עיסוי פיסי ושחרור רגשות במגע, ועבודה על שאר המימדים. זה עבד על עצמי ועל מטופלים אתם אני עובד. מוזמנת ליצור קשר.

paluta

New member
סיבות רבות

לפי מה שאת מתאתרת יש אפשרויות רבות ולסיבות רבות לגרום לך את התסמינים שאת מתארת , החל מפלורת מעיים לא מאוזנת , דרך רגישות ללקטוז ו\או גלוטן ואפילו יש גם מצב שאת סובלת מחוזר באנזים מסויים בכבד , אפשר לקבל תשובה די מדוייקת היום באמצעות בדיקת דם רגילה (אין צורך בבדיקות פולשניות אחרות) , היות וזו בדיקת דם פשוטה המלצתי שכדאי לך לברר היטב מה הסיבה ואז לטפל באמצעות הרפואה המשלימה ולא הקונבנציונאלית .

למעלה